New Music

Friday Release Day van 17 juli met Crack Cloud, Lianne La Havas, Protomartyr, Silverbacks en L.A. Salami


17 juli 2020

Nederland heeft zomervakantie, maar wij zullen de komende tijd bij je blijven om al die nieuwe muziek te filteren en je te serveren bij je Italiaanse wijntje met uitzicht over de bergen, bij tapas in klamme Spaanse steegjes of bij een lekker stuk geboterd brood in een uitgestrekt veld in Frankrijk.

Vandaag is de muzikale oogst niet mis, onder meer met albums van underground-hype Crack Cloud, een furieus album van Protomartyr (lees hier ons vandaag gepubliceerde interview met frontman Joe Casey), de schitterende soulpop van Lianne La Havas, kleurrijke zomerpop van Alfie Templeman en de opwindende indierock van Silverbacks, de band die vandaag zijn debuutalbum uitbrengt.

Op het gebied van singles kunnen we je blij maken met een nieuwe IDLES, King Gizzard & The Lizard Wizard, Father John Misty, The Magic Gang, Will Butler, Oscar Lang, boy pablo, Sapphire Blues, Connie Constance, Fascinations Grand Chorus, Helena Deland, Bob Moses, Joesef & Loyle Carner, Hovvdy, Widowspeak, Makaya McCraven en een liedje van Whitney’s nieuwe cover-project.

Altijd op de hoogte zijn? Houd dan onze Spotify-playlist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten.Silverbacks – Fad

Crack Cloud – Pain Olympics

Lianne La Havas – Lianne La Havas

Protomartyr – Ultimate Success Today

Alfie Tepleman – Happiness in Liquid EP

L.A. Salami – The Cause of Doubt & A Reason To Have Faith

Laraaji – Sun Piano