New Music

Friday Release Day van 12 juni met Thomas Azier, Jehnny Beth, upsammy, Orlando Weeks, GUM en Kate NV


12 juni 2020

Zo, dat is nog eens een flinke release-dag zo halverwege juni in een pandemie. Nieuwe singles, bands die na lange tijd weer terugkeren met nieuw werk en een portie albums waar je tijd voor vrij moet maken in je lockdown-agenda.

Zo zijn er nieuwe albums van Thomas Azier, Kate NV, Orlando Weeks en Jehnny Beth, die je wel kent van Savages. Daarnaast ook nieuw werk van upsammy en GUM, de band van Jay Watson, die ook in Tame Impala en POND speelt. Al met al geen kattenpis, dachten wij zo.

Qua nieuwe singles worden we vandaag behoorlijk verwend. Onder meer met de terugkeer van Twin Peaks, Ron Gallo, Luwten, Yung, The Great Communicators, White Fence, The Wytches, Nouveau Vélo, Price, Dirty Projectors en Death Valley Girls. Verder wat andere ontdekkingen in de vorm van Otta, NANCY, Baseball Game, Girls In Synthesis, TTRRUUCES, Trunky Juno, Buzzard Buzzard Buzzard en nog een nieuwe single van Ty Segall en Cory Hanson (van Wand).

Altijd op de hoogte zijn? Houd dan onze Spotify-playlist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten.Kate NV – Room For The Moon

Wargirl – Dancing Gold

GUM – Out in the World

Flying Horseman – Mothership

Jehnny Beth – To Love is to Live

Thomas Azier – Love, Disorderly

Orlando Weeks – A Quickening

upsammy – zoom