New Music

Friday Release Day (7 september): onder meer Spiritualized, Gold Star, The Molochs en Sauna Youth


7 september 2018

Het is vrijdag en dat betekend dat wij je weer een portie muzikaal huiswerk meegeven om je weekend extra lekker in te gaan. Je huiswerk voor deze week bestaat uiteraard weer uit een greep van de beste releases en singles die deze week het levenslicht zagen.

Wat te denken van Suspirium, een heuse filmtrack uit de handen van niemand minder dan Thom Yorke. Zijn eerste, wel te verstaan. Voor wie het nog niet had meegekregen: hij maakte de track voor de remake van de Italiaanse horrorfilm Suspiria uit 1977. Het is een dromerige alsook jagende track. In dat rijtje van dromerige tracks past ook zeker de nieuwe single van Julia Holter.

Wij vonden Spiritualized zijn nieuwe track Here It Comes (the road) Let’s Go in augustus ook al de mooiste track van de maand, maar ook deze week verrast hij met het mooie On The Sunshine en het gloednieuwe album And Nothing Hurt. De hype houdt niet op want ook Gold Star dropte deze week zijn nieuwe album, net als de schitterende band Mothers. Twee weken terug waren we al enthousiast over zijn track Dani’s In Love en deze week is er dan eindelijk het album dat daarbij hoort. Naast deze toffe releases, hebben we er nog een aantal die ook zeker de moeite waard zijn. Check it!

Altijd op de hoogte blijven? Houd dan onze Spotifyplaylist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Spiritualized – And Nothing Hurt

 

Gold Star – Uppers & Downers

 

Sauna Youth – Deaths


Menace Beach – Black Rainbow Sound

 

Mothers – Render Another Ugly Method

 

The Molochs – Flowers in the Spring