TDI Presents: Warhaus

| apr 06

| Het Burgerweeshuis

Deze show geeft onze prachtige rits TDI Presents-avonden nóg maar glans, want dit is ook al zo’n juweeltje. Samen met Het Burgerweeshuis – onze gloednieuwe partner – hosten wij namelijk Warhaus op 6 april. Het begin van een mooie samenwerking vol toffe live-avonden, acties en features. 

Vorig jaar krijgen wij al direct hartjes in onze ogen toen bekend werd dat Maarten Devoldere, Balthazar-frontman in zijn andere leven, solo ging. Met zijn wonderschone liedjes streelde hij onze oren, de melancholische en macabare pop van Devoldere wist al snel onze harten te stelen:

“Die schuilnaam doet Devoldere weinig, want de lijzige bariton van de Gentenaar is onmiskenbaar en datzelfde geldt, eerlijkheid gebiedt te zeggen, ook voor de algehele sound. Balthazar is nooit ver weg, maar de schoonheid van Warhaus zit ‘m dan ook in de subtiele verschillen, zoals de Lou Reed en Springsteen-invloeden op de betoverende single Memory.”

Ondertussen is Warhaus ook geen nieuwkomer meer, want Devoldere trok met zijn band al langs festivals als Crossing Border, Into The Great Wide Open en Let’s Get Lost, op 6 april speelt de band een exclusieve clubshow in Deventer. Ben je lid van The Daily Indie? Dan ontvang je 3 euro korting op deze show!


Tamino
Hebben we trouwens nog niet eens verteld dat Tamino de support zal verzorgen van Warhaus in het Burgerweeshuis, die laatst op Grasnapolsky nog flink wist te overtuigen. In België is hij De Nieuwe Lichting van 2017, en dat is een stempel waar je trots op mag zijn. Een veel intensere avond zul je voorlopig niet meer beleven…!

WEBSITE BURGERWEESHUIS: http://burgerweeshuis.nl/agenda/4546-Warhaus
FACEBOOK-EVENT: https://www.facebook.com/events/1830820887129735/