In samenwerking met partners door het hele land, werkt The Daily Indie samen om zijn leden mooie kortingen aan te kunnen bieden. In de vorm van The Daily Indie Presents-avonden en exclusieve prijsvragen. Hieronder een overzicht van onze Presents-avonden, in de speciale ledennieuwsbrief vind je nog meer info.  

Zo werken we onder meer samen met vaste partners als Patronaat, Rotown, TivoliVredenburg, Paradiso, EKKO, Asteriks, 013, Hedon, Doornroosje, Het Burgerweeshuis, Sugarfactory, Paard van Troje, Cinetol, Metropool, Asteriks, Q-Factory, Effenaar en Melkweg. Daarnaast zetten we elk jaar acties op met festivals als London Calling, Motel Mozaique, Indiestadt, Amsterdam Woods Festival, Welcome to The Village, Kliko Fest, Sleazefest, deBeschaving, THE LIFE I LIVE , Tweetakt Festival, Dutch Design Week, Valkhof Festival, Breda Barst, Beaches Brew Festival, Metropolis, Incubate, Le Guess Who?, Cross-Linx, Explore The North, Popronde, Let’s Get Lost en Grasnapolsky, maar ook met labels/distributeurs als PIAS, V2 Records, Excelsior Recordings, Caroline, Konkurrent, Coaster Records en Beggars.

The Daily Indie Presents…
Hallo Venray – Metropool – 27 mei (2 euro korting)
Close Talker – Hedon – 2 juni (3 euro korting)
Mountain States – Doornroosje – 2 juni (2×2 kaarten voor leden)
Molly Burch – Sugarfactory – 12 juni (2,50 euro korting)
Camera & Spill Gold – Patronaat – 17 juni (2,50 euro korting)
Wand – Rotown – 21 juni (50% korting)
Twin Peaks – EKKO – 22 juli (2,50 euro korting per ticket)
Full Moon Party met o.a. Newmoon (BE) – Sugarfactory – 30 september (2,50 korting)
Husky – Hedon – 26 oktober (4 euro korting)
45ACIDBABIES – De Schuit – 4 november (5×2 vrijkaarten)
The Lemon Twigs – TivoliVredenburg – 7 november (5×2 vrijkaarten)
Klangstof – Paard – 17 november (5×2 vrijkaarten)


 

 

In ons ruime TDI Presents-overzicht hebben we nog niet een band met zóveel historie en ervaring. We hebben het over Hallo Venray, de band die midden jaren tachtig opgericht is door Henk Koorn en Toon Moerland. Op 22 pril ligt hun veertiende album Where Is The Funky Party en op 27 mei speelt Hallo Venray (een van Nederlandse beste livebands) in Metropool, waar wij deze show presenteren met onze gloednieuwe partners. Onze leden ontvangen twee euro korting en niet-leden worden hier lid!

WEBSITE METROPOOLFACEBOOK-EVENT


 

En dan presenteren wij niet eens alleen maar het Nijmeegse trots van Mountain States tijdens de release van zijn debuutplaat Whispers, maar ook nog eens de mysterieuze stadsgenoten Waltzburg en de Groningse krautrocksensatie Kinoo. Oe-la-la, als dat geen lekker avondje wordt! Lees hier nog eens ons interview met de heren over hun nieuwe plaat en vergeet niet te mailen naar ricardo@thedailyindie.nl voor die gratis kaarten. Tenminste, als je lid bent!

 


Fans van bands als Klangstof, Zulu Winter, The Maccabees en Glass Animals kunnen de hastag #geniet0n alvast van stal halen bij de show van de Canadezen. De nieuwe plaat is gemixt door Marcus Paquin, die eerder werkte met onder meer Arcade Fire en The National. Afgaande op de vorige platen Flux en Timbres en de vooruitgestuurde singles (hieronder), wordt dit een plaat om je vingers bij af te likken. En met drie euro ga jij als TDI-lid naar die show in Zwolle. Nog geen lid? Word het hier!

WEBSITE HEDONFACEBOOK-EVENT


 

Kijk, voor dit soort shows houd je The Daily Indie dus in de gaten. Molly Burch is een piekfijne songwriter die indiepop een heel verfrissende en licht-jazzy swing weet te geven. Ze wordt al snel opgepikt door Captured Tracks (o.a. DIIV, Mac DeMarco) en dat is geen wonder: want van een flinke uithaal tot zoete sixtiesschuifelmuziek, je komt een hoop moois tegen in het universum van Burch. Onze leden ontvangen 2,50 euro korting op deze show. Niet-leden kunnen hier lid worden voor een tientje per jaar.

WEBSITE SUGARFACTORYFACEBOOK-EVENT


Of het een toffe show wordt? Wat denk je zelf, hallo! De heren van Camera zijn absoluut geen broekies, tijdens talloze tours sinds 2010 speelde de band alleen in ons land op Le Guess Who? en Eurosonic, maar ook op Roadburn, Incubate en Grauzone. De hamerende beats en manische sound van Camera trekt psychedelische liefhebbers van over de hele wereld aan en dan speelt Spill Gold ook nog eens als support op 17 juni. Ben je lid van The Daily Indie, dan ontvang je ook nog eens 2,50 euro korting op deze show.

WEBSITE PATRONAAT | FACEBOOK-EVENT


 

In het jaar 2014 schreven we voor het eerst over Wand en daarna ook nog over het album 1000 Days en Golem. Liefhebbers van Ty Segall, Temples, Meatbodies en Tame Impala kennen deze gekleurde garage-kameleon van een band natuurlijk al een tijdje, anders wordt het toch echt eens tijd om je erin te gaan verdiepen. Als een kind in een snoepwinkel haalt deze band zijn eigenzinnige inspiratie uit de gekste hoeken. Leden van ons gaan met vijftig procent korting naar binnen, lid worden doe je hier.

WEBSITE ROTOWN | FACEBOOK-EVENT


Jaaaa, lekker hoor! Met onze partner EKKO presenteren we Twin Peaks op 22 juli! Deze brutale garagerockers uit Chicago volgen we al jaren op de voet, we zijn dus ontzettend blij dat we de band in zo’n mooie zaal mogen hosten. Lid van The Daily Indie, dan krijg je 2,50 euro korting. Lekker, toch!

WEBSITE EKKOFACEBOOK-EVENT


 

The Daily Indie Presents A Full Moon Party. Hoe tof klinkt dat! Maar ook: hoe tof ís dat! Met Newmoon, Moon Tapes, Moon Moon Moon en DJ Young Wolf organiseren we met Sugarfactory wel echt een gaaf themafeestje op 30 september. Een avond in het teken van de maan, de nacht, dromen en duisternis. Lid zijn = 2,50 euro korting krijgen = gratis biertje! 

FACEBOOK-EVENT


 

Zet 26 oktober maar in je agenda, want dan presenteert The Daily Indie een avond met Husky. De band uit Melbourne brengt op 2 juni zijn derde album Punchbuzz uit, opnieuw door en door geschikt voor liefhebbers van Angus & Julia Stone en Villagers.

WEBSITE HEDON | FACEBOOK-EVENT


 

Hoppa, onze eerste The Daily Indie Presents-avond in De Schuit in Katwijk aan Zee. Ook niet de eerste de beste, er gaan weinig dagen voorbij dat 45ACIDBABIES niet ergens in het land een zaal af aan het breken is. Op 4 november is De Schuit aan de beurt en goed nieuws: voor onze leden hebben we 5 x 2 kaarten beschikbaar! Lid worden doe je hier.

WEBSITE DE SCHUIT | FACEBOOK-EVENT


 

Op 7 november organiseren we met onze Utrechtse vrienden van TivoliVredenburg een The Daily Indie Presents-avond met The Lemon Twigs. Talkin’ about a cool show! Voor onze leden ligt er een stapeltje vrijkaarten van 5 x 2 klaar en die gaan we verloten. Nog geen lid? Dat is binnen twee minuten geregeld via de volgende pagina. Als lid kun je mailen naar ricardo@thedailyindie.nl en kun je meedoen aan de winactie tot en met 3 november.

WEBSITE TIVOLIVREDENBURG | FACEBOOK-EVENT

 


 

Leer ons Klangstof kennen! Niet zolang geleden zagen we de band nog live in Rotterdam schitteren tijdens Motel Mozaique, daarvoor interviewden we de band ook al eens uitgebreid. En voor de kers op de taart presenteren we de band op 17 november in Paard. Onder onze leden verloten we 5 x 2 kaarten, die zich kunnen inschrijven via ricardo@thedailyindie.nl tot en met 14 november.

WEBSITE PAARD | FACEBOOK-EVENT


 

Lid worden
Als je lid wordt van The Daily Indie, steun je niet alleen onze hele redactie die stad en land afreist om mooie verhalen te maken in tekst, beeld en geluid, maar maak je dus ook gebruik van alle bijbehorende ledenvoordelen. Alle benodigde informatie ontvang je via de exclusieve ledennieuwsbrief. Wil je nog iets weten, zijn er onduidelijkheden of wil je gewoon een praatje maken, stuur dan even een mailtje naar ricardo@thedailyindie.nl!

Vorige TDI Presents-avonden in 2017
The Daily Indie Presents Amber Arcades @ Patronaat – 9 januari
The Daily Indie Presents Cosmonauts @ V11 – 22 februari
The Daily Indie Presents Two Door Cinema Club DJ Set @ Patronaat – 3 maart
The Daily Indie Presents Zimmerman – Paard van Troje – 10 maart
The Daily Indie Presents Surfer Blood – Rotown – 10 maart
The Daily Indie Presents Sallie Ford – 013 – 13 maart
The Daily Indie Presents Crying Boys Cafe – Hedon – 1 april
The Daily Indie Presents Warhaus – Het Burgerweeshuis – 6 april
The Daily Indie Presents Moss & Amber Arcades (+TDI DJ TEAM) – Hedon – 14 april
The Daily Indie Presents The Jerry Hormone Ego Trip & MOOON – Festival Tweetakt – 16 april
The Daily Indie Presents Nouveau Vélo & The Homesick – Patronaat – 20 april
The Daily Indie Presents Desert Mountain Tribe – Q-Factory – 22 april
The Daily Indie Presents Japandroids – Melkweg – 24 april
The Daily Indie Presents Sleaford Mods – Melkweg – 4 mei
The Daily Indie Presents A Fugitive & Stahlr – Cinetol – 11 mei
The Daily Indie Presents Homeshake – Rotown – 12 mei
The Daily Indie Presents The Black Marble Selection – Asteriks – 12 mei
The Daily Indie Presents The Molochs – Q-Factory – 20 mei (GRATIS!)