In samenwerking met partners door het hele land, werkt The Daily Indie samen om zijn leden mooie kortingen aan te kunnen bieden. In de vorm van The Daily Indie Presents-avonden en exclusieve prijsvragen. Hieronder een overzicht van onze Presents-avonden, in de speciale ledennieuwsbrief vind je nog meer info.  

Zo werken we onder meer samen met vaste partners als Patronaat, Rotown, TivoliVredenburg, Paradiso, EKKO, Asteriks, 013, Hedon, Doornroosje, Het Burgerweeshuis, Sugarfactory, Paard, Cinetol, Metropool, Asteriks, Q-Factory, Effenaar en Melkweg. Daarnaast zetten we elk jaar acties op met festivals als London Calling, Motel Mozaique, Indiestadt, Amsterdam Woods Festival, Welcome to The Village, Kliko Fest, Sleazefest, deBeschaving, THE LIFE I LIVE , Tweetakt Festival, Dutch Design Week, Valkhof Festival, Breda Barst, Beaches Brew Festival, Metropolis, Incubate, Le Guess Who?, Cross-Linx, Explore The North, Popronde, Let’s Get Lost en Grasnapolsky, maar ook met labels/distributeurs als PIAS, V2 Records, Excelsior Recordings, Caroline, Konkurrent, Coaster Records en Beggars.

The Daily Indie Presents…
Black Honey – Paard – 20 september (3×2 vrijkaarten)
Black Honey –  Metropool – 21 september (10×2 vrijkaarten)
The Amazons – Melkweg – 21 september (4×2 vrijkaarten)
Full Moon Party met o.a. Newmoon (BE) – Sugarfactory – 30 september (2,50 korting)
DZ Deathrays – Sugarfactory – 8 oktober (3×2 vrijkaarten)
Palmsy & Midas – Metropool – 13 oktober (10×2 vrijkaarten)
Husky – Hedon – 26 oktober (4 euro korting)
Fai Baba – Sugarfactory – 30 oktober (2,50 euro korting)
Moss – Metropool – 4 november (2×2 vrijkaarten)
45ACIDBABIES – De Schuit – 4 november (5×2 vrijkaarten)
METZ – Hedon – 9 november (4 euro korting)
Klangstof – Paard – 17 november (5×2 vrijkaarten)


 

 

Den Haag, houd je vast! De Britten van Black Honey komen naar de Hofstad en nemen al hun indiehits mee naar Nederland. De band speelt 20 september in Paard, waar wij de show ook nog eens mogen presenteren met The Daily Indie. Voor onze leden hebben we 3×2 vrijkaarten liggen. Lid? Stuur dan even een mailtje naar ricardo@thedailyindie.nl en we regelen het voor je.

WEBSITE PAARD | FACEBOOK-EVENT


 

Onze vrolijke vrienden van Black Honey komen weer naar Nederland, een van hun favoriete bestemmingen om te touren. Dat brengt de band onder meer langs Metropool op 21 september, waar wij de show presenteren. We hebben dik veel kaarten, maar liefst 10×2 voor onze leden! Leden kunnen gewoon een mailtje sturen naar ricardo@thedailyindie.nl om gratis naar de show te gaan. Nog geen lid? Word het hier voor een tientje.

WEBSITE METROPOOL | FACEBOOK-EVENT


 

De Britse gitaardoorbraak van dit jaar? Dat zou zomaar eens The Amazons kunnen worden! De band speelt zich een slag in de rondte, bracht onlangs zijn zelfgetitelde debuutplaat uit en komt 21 september naar Amsterdam om een kekke demonstratie te geven van de band zijn kunnen. Deze zomer speelt de band onder meer in Japan en Zuid-Korea, maar ook op het Reading & Leeds Festival en MTV Presents op Gibraltar. De nieuwe helden van de Britse rock-‘n-roll reizen dus ingespeeld naar Amsterdam af in september. Hoe dat live ongeveer klinkt? Check hier een sessie met de band bij Jools Holland of het nummer Little Something tijdens Future Festival. Het moge duidelijk zijn: The Amazons is er klaar voor! En The Daily Indie? Die heeft vier keer twee kaarten liggen voor zijn leden; word snel lid!

WEBSITE MELKWEG | FACEBOOK-EVENT


 

The Daily Indie Presents A Full Moon Party. Hoe tof klinkt dat! Maar ook: hoe tof ís dat! Met Newmoon, Moon Tapes, Moon Moon Moon en DJ Young Wolf organiseren we met Sugarfactory wel echt een gaaf themafeestje op 30 september. Een avond in het teken van de maan, de nacht, dromen en duisternis. Lid zijn = 2,50 euro korting krijgen = gratis biertje! 

WEBSITE SUGARFATCORYFACEBOOK-EVENT

 


 

Leer ons DZ Deathrays kennen, deze band volgen wij al sinds jaar en dag. En nu hebben we de eer om de trashpoppers te presenteren in Amsterdam en wel in Sugarfatory. Oh yeah! Onze leden kunnen – jawel – gratis naar binnen bij deze show. Wij hebben namelijk een stapeltje kaarten gereserveerd bij onze vrienden van Sugarfactory. Nog geen lid? Word het hier voor een tientje per jaar.

WEBSITE SUGARFACTORYFACEBOOK-EVENT


 

Een dubbele bill waar Nederland best trots op mag zijn. De muzikale talentjes van Palmsy & Midas hebben namelijk de krachten gebundeld om samen door het land te touren. Wij presenteren de avond in Hengelo, in het Metropool om precies te zijn. We hebben maar liefst 10×2 vrijkaarten liggen voor onze leden. Gratis naar een vette show gaan is nog nooit zo makkelijk geweest, je hoeft alleen maar even te mailen naar ricardo@thedailyindie.nl en we regelen het voor je.

WEBSITE METROPOOL | FACEBOOK-EVENT


 

Zet 26 oktober maar in je agenda, want dan presenteert The Daily Indie een avond met Husky. De band uit Melbourne brengt op 2 juni zijn derde album Punchbuzz uit, opnieuw door en door geschikt voor liefhebbers van Angus & Julia Stone en Villagers.

WEBSITE HEDON | FACEBOOK-EVENT


 

Fai Baba, eigenlijke naam Fabian Sigmund, werd geboren in Zwitserland, verhuisde naar New York City en is inmiddels weer in Zürich gestationeerd, vanuit waar hij met zijn dynamische avant-gardistische bluesmuziek alle hoeken van de wereld via het internet heeft bereikt. Op 30 oktober te zien in Sugarfactory tijdens een heel fijne TDI Presents-avond, waarbij je ook nog eens 2,50 euro krijgt als lid van The Daily Indie. (Dat word je al voor 10 euro per jaar.)

WEBSITE SUGARFACTORY | FACEBOOK-EVENT


 

Na een heel mooie The Daily Indie Presents-show met Hallo Venray in Hengelo, maken we ons nu op voor deel twee. Want op zaterdag 4 november presenteren wij een van de mooiste Nederlandse bands in Metropool. Good to know: leden van The Daily Indie maken kans op vrijkaarten voor deze show! Lid worden doe je hier!


 

Hoppa, onze eerste The Daily Indie Presents-avond in De Schuit in Katwijk aan Zee. Ook niet de eerste de beste, er gaan weinig dagen voorbij dat 45ACIDBABIES niet ergens in het land een zaal af aan het breken is. Op 4 november is De Schuit aan de beurt en goed nieuws: voor onze leden hebben we 5 x 2 kaarten beschikbaar! Lid worden doe je hier.

WEBSITE DE SCHUIT | FACEBOOK-EVENT


 

Zoooo, is dit even een The Daily Indie Presents-show om je vingers bij af te likken. Misschien heb je de band wel gezien op Let’s Get Lost in 2015, want we hebben het over niemand minder dan de Canadezen van METZ! Op 9 november komt deze muzikale explosievendienst naar Zwolle en daar gaan de TDI-banners weer vol trots de lucht in. Inclusief een fijn voordeel voor onze leden van vier euro per kaartje.

WEBSITE HEDON | FACEOOK-EVENT


 

Leer ons Klangstof kennen! Niet zolang geleden zagen we de band nog live in Rotterdam schitteren tijdens Motel Mozaique, daarvoor interviewden we de band ook al eens uitgebreid. En voor de kers op de taart presenteren we de band op 17 november in Paard. Onder onze leden verloten we 5 x 2 kaarten, die zich kunnen inschrijven via ricardo@thedailyindie.nl tot en met 14 november.

WEBSITE PAARD | FACEBOOK-EVENT


 

Lid worden
Als je lid wordt van The Daily Indie, steun je niet alleen onze hele redactie die stad en land afreist om mooie verhalen te maken in tekst, beeld en geluid, maar maak je dus ook gebruik van alle bijbehorende ledenvoordelen. Alle benodigde informatie ontvang je via de exclusieve ledennieuwsbrief. Wil je nog iets weten, zijn er onduidelijkheden of wil je gewoon een praatje maken, stuur dan even een mailtje naar ricardo@thedailyindie.nl!

Vorige TDI Presents-avonden in 2017
The Daily Indie Presents Amber Arcades @ Patronaat – 9 januari
The Daily Indie Presents Cosmonauts @ V11 – 22 februari
The Daily Indie Presents Two Door Cinema Club DJ Set @ Patronaat – 3 maart
The Daily Indie Presents Zimmerman – Paard van Troje – 10 maart
The Daily Indie Presents Surfer Blood – Rotown – 10 maart
The Daily Indie Presents Sallie Ford – 013 – 13 maart
The Daily Indie Presents Crying Boys Cafe – Hedon – 1 april
The Daily Indie Presents Warhaus – Het Burgerweeshuis – 6 april
The Daily Indie Presents Moss & Amber Arcades (+TDI DJ TEAM) – Hedon – 14 april
The Daily Indie Presents The Jerry Hormone Ego Trip & MOOON – Festival Tweetakt – 16 april
The Daily Indie Presents Nouveau Vélo & The Homesick – Patronaat – 20 april
The Daily Indie Presents Desert Mountain Tribe – Q-Factory – 22 april
The Daily Indie Presents Japandroids – Melkweg – 24 april
The Daily Indie Presents Sleaford Mods – Melkweg – 4 mei
The Daily Indie Presents A Fugitive & Stahlr – Cinetol – 11 mei
The Daily Indie Presents Homeshake – Rotown – 12 mei
The Daily Indie Presents The Black Marble Selection – Asteriks – 12 mei
The Daily Indie Presents The Molochs – Q-Factory – 20 mei
The Daily Indie Presents Hallo Venray – Metropool – 27 mei
The Daily Indie Presents Close Talker – Hedon – 2 juni
The Daily Indie Presents Mountain States – Merleyn – 2 juni
The Daily Indie Presents Molly Burch – Sugarfactory – 12 juni
The Daily Indie Presents Wand – Rotown – 21 juni
The Daily Indie Presents Twin Peaks – EKKO – 22 juli
The Daily Indie Presents The Buttertones – Sugarfactory – 6 september
The Daily Indie Presents J. Bernardt – Mezz – 7 september