In samenwerking met partners door het hele land, werkt The Daily Indie samen om zijn leden mooie kortingen aan te kunnen bieden. In de vorm van The Daily Indie Presents-avonden en exclusieve prijsvragen. Hieronder een overzicht van onze Presents-avonden, in de speciale ledennieuwsbrief vind je nog meer info.  

Zo werken we onder meer samen met vaste partners als Patronaat, Rotown, Tivoli, Paradiso, EKKO, Asteriks, 013, Hedon, Het Burgerweeshuis, Sugarfactory, Paard van Troje, Cinetol, Metropool, Asteriks, Q-Factory, Effenaar en Melkweg. Daarnaast zetten we elk jaar acties op met festivals als London Calling, Motel Mozaique, Indiestadt, Amsterdam Woods Festival, Welcome to The Village, Kliko Fest, Sleazefest, deBeschaving, THE LIFE I LIVE , Tweetakt Festival, Dutch Design Week, Valkhof Festival, Breda Barst, Beaches Brew Festival, Metropolis, Incubate, Le Guess Who?, Cross-Linx, Explore The North, Popronde, Let’s Get Lost en Grasnapolsky, maar ook met labels/distributeurs als PIAS, V2 Records, Excelsior Recordings, Caroline, Konkurrent, Coaster Records en Beggars.

The Daily Indie Presents…
Desert Mountain Tribe – Q-Factory – 22 april
Japandroids – Melkweg – 24 april
Sleaford Mods – Melkweg – 4 mei
A Fugitive & Stahlr – Cinetol – 11 mei
Homeshake – Rotown – 12 mei
The Black Marble Selection – Asteriks – 12 mei
The Molochs – Q-Factory – 20 mei
Hallo Venray – Metropool – 27 mei
Close Talker – Hedon – 2 juni
Molly Burch – Sugarfactory – 12 juni
Full Moon Party met o.a. Newmoon (BE) – Sugarfactory – 30 september
Twin Peaks – EKKO – 22 juli
The Lemon Twigs – TivoliVredenburg – 7 november
Klangstof – Paard – 17 november


 

 

Deze band is net zo badass als dat de bandnaam klinkt. Dikke en rauwe psych die eerder al werd geboekt door Eurosonic/Noorderslag, Amsterdam Woods Festival, Rotown, The Great Escape, London Calling en ook de heilige psychgralen: Liverpool Psych Fest en Eindhoven Psych Lab. Nu gewoon weer lekker in Amsterdam om een venijnig potje te spelen van hun laatste album Either That Or The Moon. Psychedelische rock grooved zelden zo hard als bij deze band; het is moddervet, klinkt als een klok en staat als een huis. Onze leden ontvangen 1,50 euro korting!

WEBSITE Q-FACTORYFACEBOOK EVENT


 

Japandroids! Niemand minder dan Japandroids speelt op 24 april in de Melkweg en The Daily Indie presenteert deze avond. Wij hebben een mooi setje kaarten liggen op kantoor, onze leden maken daar exclusief kans op. Moet je natuurlijk wel even lid worden, maar dat kan al voor een tientje per jaar!

WEBSITE MELKWEGFACEBOOK EVENT


 

Nog een banger in de Melkweg in samenwerking met The Daily Indie. De nieuwe plaat van Sleaford Mods komt op 3 maart uit en heet English Tapas. Klappen de twee er ouderwets hard op vraag je? Wat denk je zelf! Als je naar de show wilt gaan en lid bent van The Daily Indie, ontvang je 2,50 euro korting.

WEBSITE MELKWEG FACEBOOK EVENT


 

Een dubbele release-bill met A Fugitive en Stahlr: als dat geen schitterend muzikaal feestje wordt op 11 mei, weten wij het ook niet meer. Het is tevens onze eerste TDI Presents-show in Cinetol, dus dat wordt driedubbel mooi! Wil je meer weten over de band en hun muziek, check dan onze agenda-pagina. Voor onze leden zijn er tien vrijkaarten beschikbaar en die hoeven zich alleen maar even te melden bij ricardo@thedailyindie.nl, hoe easy is dat?! Lid worden doe je hier!

FACEBOOK EVENT


 

Vorig jaar zorgde hij voor een de vetste avonden in Rotterdam, toen een dampende V11 lag te schuimen in de Wijnhaven. Op 12 mei komt Peter Sagar aka Homeshake het lichtjes overdoen in Rotown en dat is niets minder dan voortreffelijk nieuws. De voormalige gitarist van Mac DeMarco begon ergens in 2014 te bliepen op onze radar en daar is hij sindsdien niet meer vanaf geweest! Des te leuker dat wij hem daarom mogen presenteren in Rotown. Onze leden krijgen vijftig procent korting, lid worden doe je hier!

WEBSITE ROTOWNFACEBOOK EVENT


 

Met onze gloednieuwe partners van Podium Asteriks in Leeuwarden, gaan we vanaf nu de samenwerking aan om de tofste artiesten te presenteren in een van de mooiste zalen van Nederland. We beginnen op 12 mei met niemand minder dan onze favoriete sixtiestroubadours te presenteren: The Black Marble Selection. Dat betekent dus dat wij er een mooie actie voor onze leden aan hebben gekoppeld. Zo hebben we voor deze show een stapeltje vrijkaarten liggen. Wil je naar de show en ben je lid van The Daily Indie? Mail dan even naar ricardo@thedailyindie.nl. Zo simpel kan het zijn!

WEBSITE ASTERIKSFACEBOOK EVENT


 

Jeetjemina, dit is een fijne ontdekking in ons programma. The Molochs uit Los Angeles komt namelijk op 20 mei naar de Q-Factory in Amsterdam! Leden van The Daily Indie krijgen 2,50 euro korting op deze aanstekelijke surfpoppers. Fan van Allah-Las, het vroege werk van The Stones en Ultimate Painting? Dan zien we je daar!

WEBSITE Q-FACTORYFACEBOOK EVENT


 

In ons ruime TDI Presents-overzicht hebben we nog niet een band met zóveel historie en ervaring. We hebben het over Hallo Venray, de band die midden jaren tachtig opgericht is door Henk Koorn en Toon Moerland. Op 22 pril ligt hun veertiende album Where Is The Funky Party en op 27 mei speelt Hallo Venray (een van Nederlandse beste livebands) in Metropool, waar wij deze show presenteren met onze gloednieuwe partners. Onze leden ontvangen twee euro korting en niet-leden worden hier lid!

WEBSITE METROPOOLFACEBOOK EVENT


 

Fans van bands als Klangstof, Zulu Winter, The Maccabees en Glass Animals kunnen de hastag #geniet0n alvast van stal halen bij de show van de Canadezen. De nieuwe plaat is gemixt door Marcus Paquin, die eerder werkte met onder meer Arcade Fire en The National. Afgaande op de vorige platen Flux en Timbres en de vooruitgestuurde singles (hieronder), wordt dit een plaat om je vingers bij af te likken. En met drie euro ga jij als TDI-lid naar die show in Zwolle. Nog geen lid? Word het hier!

WEBSITE HEDONFACEBOOK EVENT


 

Kijk, voor dit soort shows houd je The Daily Indie dus in de gaten. Molly Burch is een piekfijne songwriter die indiepop een heel verfrissende en licht-jazzy swing weet te geven. Ze wordt al snel opgepikt door Captured Tracks (o.a. DIIV, Mac DeMarco) en dat is geen wonder: want van een flinke uithaal tot zoete sixtiesschuifelmuziek, je komt een hoop moois tegen in het universum van Burch. Onze leden ontvangen 2,50 euro korting op deze show. Niet-leden kunnen hier lid worden voor een tientje per jaar.

WEBSITE SUGARFACTORYFACEBOOK EVENT


 

Jaaaa, lekker hoor! Met onze partner EKKO presenteren we Twin Peaks op 22 juli! Deze brutale garagerockers uit Chicago volgen we al jaren op de voet, we zijn dus ontzettend blij dat we de band in zo’n mooie zaal mogen hosten. Lid van The Daily Indie, dan krijg je 2,50 euro korting. Lekker, toch!

WEBSITE EKKOFACEBOOK EVENT


 

The Daily Indie Presents A Full Moon Party. Hoe tof klinkt dat! Maar ook: hoe tof ís dat! Met Newmoon, Moon Tapes, Moon Moon Moon en DJ Young Wolf organiseren we met Sugarfactory wel echt een gaaf themafeestje op 30 september. Een avond in het teken van de maan, de nacht, dromen en duisternis. Lid zijn = 2,50 euro korting krijgen = gratis biertje! 

FACEBOOK-EVENT


 

Op 7 november organiseren we met onze Utrechtse vrienden van TivoliVredenburg een The Daily Indie Presents-avond met The Lemon Twigs. Talkin’ about a cool show! Voor onze leden ligt er een stapeltje vrijkaarten van 5 x 2 klaar en die gaan we verloten. Nog geen lid? Dat is binnen twee minuten geregeld via de volgende pagina. Als lid kun je mailen naar ricardo@thedailyindie.nl en kun je meedoen aan de winactie tot en met 3 november.

 


 

Leer ons Klangstof kennen! Niet zolang geleden zagen we de band nog live in Rotterdam schitteren tijdens Motel Mozaique, daarvoor interviewden we de band ook al eens uitgebreid. En voor de kers op de taart presenteren we de band op 17 november in Paard. Onder onze leden verloten we 5 x 2 kaarten, die zich kunnen inschrijven via ricardo@thedailyindie.nl tot en met 14 november.

WEBSITE PAARD | FACEBOOK-EVENT


 

Lid worden
Als je lid wordt van The Daily Indie, steun je niet alleen onze hele redactie die stad en land afreist om mooie verhalen te maken in tekst, beeld en geluid, maar maak je dus ook gebruik van alle bijbehorende ledenvoordelen. Alle benodigde informatie ontvang je via de exclusieve ledennieuwsbrief. Wil je nog iets weten, zijn er onduidelijkheden of wil je gewoon een praatje maken, stuur dan even een mailtje naar ricardo@thedailyindie.nl!

Vorige TDI Presents-avonden in 2017
The Daily Indie Presents Amber Arcades @ Patronaat – 9 januari
The Daily Indie Presents Cosmonauts @ V11 – 22 februari
The Daily Indie Presents Two Door Cinema Club DJ Set @ Patronaat – 3 maart
The Daily Indie Presents Zimmerman – Paard van Troje – 10 maart
The Daily Indie Presents Surfer Blood – Rotown – 10 maart
The Daily Indie Presents Sallie Ford – 013 – 13 maart
The Daily Indie Presents Crying Boys Cafe – Hedon – 1 april
The Daily Indie Presents Warhaus – Het Burgerweeshuis – 6 april
The Daily Indie Presents Moss & Amber Arcades (+TDI DJ TEAM) – Hedon – 14 april
The Daily Indie Presents The Jerry Hormone Ego Trip & MOOON – Festival Tweetakt – 16 april
The Daily Indie Presents Nouveau Vélo & The Homesick – Patronaat – 20 april