Live

Een dagje ronken in het westelijk havengebied van Amsterdam tijdens Pure&Crafted? Wij hebben tickets (28 september)!


10 september 2019

Zaterdag 28 september
Westelijk Havengebied Amsterdam

Aan het einde van de maand staat er in Nederland een gloednieuw festival op het programma: Pure&Crafted. Althans, voor ons dan: in Berlijn wordt dit motoren- en muziekfestival al langer georganiseerd en dat snappen wij wel. Erachter komen waarom? Wij hebben kaarten liggen voor Pure&Crafted!

Een tijdje terug kondigden we de eerste namen aan voor het festival, met onder meer SONS, Indian Askin, Swedish Death Candy en BAD NERVES. Later kwamen daar TAPE TOY, Blaudzun, Bad Touch, EUT en Black Mirrors nog bij. Wil je op je gemakt al onze muzikale tips voor het festival nog eens doornemen? Lees hier ons redactionele artikel over Pure&Crafted terug.

Eind september wordt het bijzondere terrein in het havengebied een paradijs voor motoren-, lifestyle- en muziekliefhebbers: de drie pijlers van het festival. Nieuwsgierig naar het gevoel van een dagje Pure&Crafted? Check hieronder de aftermovie en scroll direct door naar de prijsvraag daaronder!

Tickets winnen?
Wil je een dagje naar Pure&Crafted toe? Schroom niet om direct een mailtje te sturen naar ricardo@thedailyindie.nl. Doe dat vóór 26 september en dikke kans dat jij met je beste vriend of vriendin een dagje toffe bands en motoren kunt checken.


WEBSITE PURE&CRAFTED | FACEBOOK-EVENT | TICKETS