Net als vorig jaar ronden we het jaar af met een lading gloednieuwe limited edition T-shirts. Deze keer zijn we all-out gegaan en hebben we de getalenteerde Richard de Ruijter een exclusief ontwerp laten maken met voorop ons logo op de borst en achterop een psychedelische, zilveren surfer. 

Gezeefdrukt op een donker shirt van dik katoen, in een gelimiteerde oplage van slechts veertig stuks, is het een bijzonder exclusieve uitgave. Ze zijn van jou voor 25 euro per stuk inclusief verzendkosten (te betalen met PayPal, creditcard of Tikkie). 

Wil je hem op komen halen bij ons kantoor in Rotterdam? Dat kan ook, dan kost ‘ie 20 euro en doen we gezellig een bakkie! (Scroll daarvoor even helemaal naar de onderkant van deze pagina).

Nu met gratis jaarlidmaatschap!
En nog beter: bij aankoop van een shirt krijg je nu automatisch één jaar lidmaatschap van The Daily Indie (ter waarde van tien euro). Als lid steun je de Nederlandse indiescene en kun je elk jaar gratis naar tientallen liveshows die wij presenteren, waarover je via onze speciale ledennieuwsbrief informeren. Daarnaast profiteer je van andere voordelen, zoals bijvoorbeeld korting op dit soort t-shirts en andere goodies.  Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier.

The Daily Indie ‘Silver Surfer’
Alle foto’s zijn gemaakt door Niek Hage.

Betalen via PayPal/creditcard:
*De maten M & L zijn UITVERKOCHT!

Maat


Of betaal met een Tikkie:
*De maten M & L zijn UITVERKOCHT!

Betaal je via Tikkie? Mail ricardo@thedailyindie.nl even de gewenste maat en je adres door!

Ophalen in Rotterdam?
Liever langskomen op ons kantoor in Rotterdam om hem op te halen? Dat kan ook! Mail even naar ricardo@thedailyindie.nl om te laten weten wanneer je langs wilt komen!