Live

WINNEN! 1×2 passe-partouts voor Once Upon A Time In The West in Rotterdam (26 & 27 augustus)


14 augustus 2017

Volgende week staat in het westen van Rotterdam het derde deel van Once Upon A Time In The West op het programma. In de havenstad vindt het festival weer traditioneel plaats aan de Keileweg. Op 26 en 27 augustus kun je je tijdens het festival weer een weekend lang de vrijbuiter uithangen.

Een paar jaar geleden ging Once Upon A Time In The West van start en staat het voor twee gevulde met muziek, poëzie, theater en allerlei activiteiten. Of je nu wilt yogaën, relaxen in de jacuzzi of jammen met allemaal andere muzikanten: alles kan. Het is een bijzonder open en vrij festival, zo kun je in aanloop bijvoorbeeld ook meehelpen met de opbouw van het festival en het terrein mede vormgeven. Wat betreft de muziek, tijdens het festival spelen onder meer The Cosmic Carnaval, Nachtschade, Mitch Rivers, St. Solaire, Smudged Toads en The Mutations.

Check hieronder de trailer voor het festival en scroll vervolgens door naar de details van de winactie!

 

WINNEN
Maar goed, maar goed: hoe kun jij die kaartjes winnen voor Once Upon A Time In The West? Dat is eigenlijk nog vrij makkelijk: wij willen vooral horen waarom jij zo graag naar het festival wilt gaan! Stuur je motivatie naar ricardo@thedailyindie.nl vóór 23 augustus en wie weet ga je het laatste weekend van augustus lekker genieten van OUATITW in Rotterdam.