Live

Een ouderwets rock-‘n-roll-feestje tijdens de Indie Academy met Teddy’s Hit, Pip Blom en Canshaker Pi (11 augustus, SkateCafe)


13 augustus 2017

Canshaker Pi gaat binnenkort op een mega Europese tour en besloot afgelopen vrijdag nog een soort homecoming/uitzwaaifeestje te geven in het Amsterdamse SkateCafe.

Geen show met allemaal procedures, strikt gedoe of al begint terwijl je nog een bak eten in je keel hebt zitten, maar één fuckin’ groot losgeslagen feestje met een fijne Do It Together-vibe die lekker laat op de avond van start gaat. Terwijl de hele indiescene door de rauwe industrie-omgeving van Amsterdam-Noord paradeert, wordt het bal om 22:00 uur geopend met DJ Raven (van Aartsen, red.) achter de draaitafels. In de loop van de avond/nacht verschijnen Teddy’s Hit, Pip Blom op het podium en uiteindelijk de band die vanavond in de schijnwerpers staat: Canshaker Pi.

Drie waanzinnig goede bands die vanavond alles uit de kast halen om de paar honderd bezoekers nog net iets harder te laten grooven en te laten springen. Als klap op de vuurpijl worden er liters en liters scheerschuim afgevuurd op het publiek, want het zou immers een schuimfeest worden (het authentieke schuim ging niet door: GGD, ambtenaren, gelul, gezeik) en draaide Bella de laatste eindjes van de avond nog even lekker aan elkaar. Een ouderwets rock-‘n-roll-feestje zoals ze eigenlijk te weinig meer worden gegeven; meer van dit graag!

Bekijk de foto’s hieronder!