Live

WINNEN! 5×2 tickets voor een exclusieve Communion Night in Bitterzoet (2 februari)


25 januari 2017

Communion ken je misschien van Tennis, The Maccabees, Bear’s Den, Daughter, Dan Croll en Twin Peaks. Om maar wat mooie releases te noemen. Nu organiseert het label ook al jaren de zogenaamde Communion Nights, van Londen tot de Verenigde Staten en Australië, maar nu komt de karavaan op 2 februari voor het eerst naar Amsterdam. Er zijn maar een handvol kaarten beschikbaar voor dit speciale concert en The Daily Indie heeft er tien liggen!

Voordat we je de optredende artiesten – Dan Croll, Banfi en Joseph J. Jones. – laten horen: eerst eens wat meer over Communion. Het label dat tien jaar geleden op wordt gericht door artiesten Kevin Jones (Bear’s Den), Ben Lovett (Mumford and Sons) en producer Ian Grimble (Manic Street Preachers, Travis). In eerste instantie wordt het opgezet als bandavond in Londen, waarmee de oprichters een plek willen creëren voor muzikaal talent, waar het samen kan komen met de muziekindustrie, hun fans en andere artiesten. Inmiddels is Communion uitgegroeid tot een volwaardig label, een promoter, publisher, maar maakt Communion ook radio en organiseert het festivals. En die speciale Communion Nights zijn uiteraard gebleven en werden groter dan het oprichtende trio ooit had durven dromen!

Communion Nights
De Communion Nights werden vooral bekend door de film Austin To Boston waarin Ben Howard, Bear’s Den, The Staves en Nathaniel Rateliff door de Verenigde Staten trekken langs allerlei Communion Nights. In Amsterdam gebeurt in principe hetzelfde, alleen dan dus lekker in de buurt! Check hieronder de trailer van die film om alvast een beetje warm te draaien:

 

 

Meer informatie
Mocht je echt nóg meer informatie willen over de avond, dan vind je dat hier. Maar volgens ons is dit wel duidelijk, toch? Hier wil je bij zijn! Om dat wat kracht bij te zetten, vind je hieronder muziek van de drie artiesten die volgende week op komen treden.

 

 

WINNEN!
Stuur voor 1 februari een mailtje naar ricardo@thedailyindie.nl met een korte uitleg waarom jij hier zo graag bij wilt zijn. De winnaars krijgen op 1 februari een mailtje van ons.