Live

WINNEN! 2 x 2 combitickets voor Welcome to The Village (21 t/m 23 juli)


6 juli 2017

Welcome to The Village
21 – 22 – 23 juli

 

We zitten al lekker in de Welcome to The Village-vibes, het festival dat eind juli plaatsvindt nabij Leeuwarden. Als kers op de taart mogen wij ook nog eens twee keer twee combitickets verloten voor het festival. 

Qua voorbereiding hoef je de deur niet uit, zelfs niet van onze site. Zo spraken we met Twin Peaks om vast lekker vooruit te blikken en zijn we met de redactie diep in het programma gedoken voor een speciaal TDI TIPT-artikel. Bovendien interviewden we tweemaal de programmeurs (Peter & Peter) van het festival. Eén keer over de kleurrijke wereldmuziektak van het festival en over de selectie queerhiphop op het Friese festival. Mocht je dat allemaal lekker gelezen hebben en naar het festival willen (wij kunnen niet voorstellen dat dat niet het geval is), dan hebben wij een heel mooi pakket voor je!

Winnen
Wat moet je daar allemaal voor doen? Dat is nog best eenvoudig, maar je moet wel even je best doen. Mail voor 14 juli naar ricardo@thedailyindie.nl waarom je graag naar Welcome to The Village zou willen gaan. De gelukkige winnaars gaan van 21 tot en met 23 juli geheel verzorgd (toegang tot het festival + camping) genieten van artiesten als Twin Peaks, Zebra Katz, Gaye Su Akyol, Golden Dawn Arkestra, Benjamin Francis Leftwich, Cody ChesnuTT, Black Honey, DMA’s, Hooton Tennis Club, Korfbal, Meatbodies en Toko Telo.

 

WEBSITE FESTIVAL | FACEBOOK-EVENT