Live

Win tickets voor een bijzondere en kosmische avond met Jacco Gardner’s Somnium in Effenaar (26 mei)


9 mei 2019

Jacco Gardner
Zondag 26 mei

Dit is wel een ticketactie die ons aan het hart ligt, want zo dagelijks mogen we geen kaarten weggeven voor een show van Jacco Gardner’s Somnium. Een speciale voorstelling waarin de muzikale tovenaar in het midden van de zaal werk van zijn nieuwe album speelt.

Op 26 mei zit het publiek namelijk in een gesloten cirkel rondom de muzikant, zoals hij eerder al deed tijdens zijn releaseshow in het Planetarium van Artis en later onder meer op Le Guess Who?. Een muzikale en visionaire reis langs planeten en sterrenstelsels, onder meer geïnspireerd op het eerste en gelijknamige science fiction-boek van Johannes Kepler uit 1608.

Over de experimentele plaat, zijn inspiraties, zijn woonplaats Lissabon en nog veel meer, spraken we Jacco Gardner vorig jaar nog. Dat interview is hier terug te lezen, waarin hij onder meer vertelt: “Ik hoop dat mijn popverleden een grotere groep mensen uitdaagt om deze ‘experimentele’ plaat op te zetten. Ik hou van platen die het avontuur vertegenwoordigen, instrumentale platen die zonder tekst een verhaal weten te vertellen en een sfeer weten neer te zetten. Ik heb hem zelf al honderd keer geluisterd en iedere keer relateert hij zich anders aan mijn gevoelens en gedachten op dat moment.”

Kaarten winnen?
Wil je naar deze show van Jacco Gardner toe? Mail dan vóór 23 mei naar ricardo@thedailyindie.nl om kans te maken. Leg aan ons uit waarom je graag een reis door de kosmos zou willen maken in Effenaar en maak kans!

WEBSITE EFFENAAR | FACEBOOK-EVENT | SPOTIFY-LINK