Live

Win kaartjes voor de spacerockers van Bardo Pond die op 5 juni het Patronaat gaan laten spacen


28 mei 2018

Bardo Pond
Dinsdag 5 juni

 

Over een week wordt Haarlem aangedaan door een band van formaat en niet zomaar eentje: Bardo Pond. Alweer sinds 1991 bezig en volgende week dinsdag spelen de psychedelische postrockers een exclusieve Nederlandse show in Patronaat en The Daily Indie mag daarvoor ook nog kaartjes weggeven. Waar wacht je nog op?!

Voor fans van Föllakzoid, Spacemen 3 en Flying Saucer Attack

Dit jaar bracht de band Volume 8 uit, een vijf nummers tellend album dat toch veertig minuten duurt. Lange nummers zijn dan ook een rode draad in de geschiedenis van de band; Op de ruim twintig albums van de band zijn nummers van tien minuten, twintig minuten en zelf een half uur geen uitzondering. De eigenzinnige shoegazers hebben door de jaren heen een geluid ontwikkeld dat je zonder twijfel herkent. De breed uitwaaierende drums zoeken de schaduwen op waarin de grijze gitaren zich begeven en zich hullen in uplifting feedback, witte noise en modderige distortion.

 

Dromerig
Een avondje dromerige postrock met je beste vriend of vriendin wordt zelden zo intens als tijdens een Bardo Pond-show. Niet voor niets zijn bands als The Jesus & Mary Chain en Mogwai fan van de band en nodigen zij het vijftal uit om shows met hen te spelen. Als een soort ambient meets epische psychrock golft de band uit Philadelphia over je heen.

Winnen
Kans maken om deze te gekke band live te zien in Haarlem op dinsdag 5 juni. Stuur dan vóór maandag 4 juni naar ricardo@thedailyindie.nl om kans te maken op deze fijne kaartjes!


 

WEBSITE PATRONAAT | FACEBOOK-EVENT