Live

We hebben kaarten voor de nedertronica van Borokov Borokov en de druipravers van Druiprek in Stroomhuis (15 februari)


21 januari 2020

Bij Effenaar vragen ze zich af of ‘je klaar bent voor een sauna’ en dat is misschien wel de enige juiste vraag die je kunt stellen rondom de show van Borokov Borokov. De Belgen komen 15 februari naar Eindhoven voor een dampende show in Stroomhuis en wij mogen stuiterende kaartjes verloten.

Zo is het maar net! Naar Eindhoven komt het gezelschap dat zich omschrijft als ‘een viertal losbollen dat zich uitleeft op elektronische muziek.’ Zo simpel is het inderdaad, al is de uitvoering mogelijk toch wat anders dan je had verwacht. Check hieronder de single Had Ik Maar Wat Meer Vakantie van debuutplaat Eerlijk Delen uit 2017, praten we daarna verder.

Flink wat drugs en energydrinks
Over de Vlaamse knoppendraaiers schreven we eerder in een Welcome to The Village-review: ‘De Belgen klinken als Kraftwerk, maar dan met flink wat drugs en energydrinks van een B-merk achter de kiezen. Ze lieten het publiek op vrijdagmiddag zien dat het geen nacht hoeft te zijn om volledig los te gaan.’

Grappen en grollen met disco, pop, elektro, lounge en performancekunst, maar ondertussen wel muziek maken waar festivalweides voor door de knieën gaan. Van Eurosonic tot Best Kept Secret, Valkhof Festival, Zomerparkfeest Down The Rabbit Hole én Dutch Design Week, waar je de band ook al eens live had kunnen zien. Iedereen die in verste verte zin heeft in een feestje: vertrouw ons blind en scroll door naar de winactie.

Druiprek!
En dan heeft de avond ook nog een speciaal voorgerecht met de analoge synthesizer-gekte van Druiprek. Druipen schijnt het nieuwe raven te zijn volgens het gemaskerde viertal dat afgelopen jaar als een orkaan door Popronde ging. Om alvast een goed gevoel bij de band te krijgen, check hier het nu al legendarische Kinderfeestje, Zuipen of Porno Kijken.

Winnen?
Wil je tickets winnen voor de show van Druiprek en Borokov Borokov in Stroomhuis op 15 februari? Stuur dan vóór 13 februari een mailtje naar ricardo@thedailyindie.nl en wie weet ga je in Eindhoven knetterstrak een avondje raven met je beste vriend of vriendin.


WEBSITE EFFENAAR | FACEBOOK-EVENT | TICKETS