Live

Tweede lading namen voor Misty Fields met onder meer Steve Gunn, The Mauskovic Dance Band en The Graveltones (6 t/m 8 september)


10 april 2019

Misty Fields
6, 7 & 8 september

Het festival bij Asten-Heusden, aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel, blijft een goed bewaard geheim. Een nog beter bewaard geheim? De line-up. Vandaag krijgen we echter een tweede lading namen voor Misty Fields en die doen ons alvast verlangen naar een hete festivalzomer.

Eerder werd al bekend dat together PANGEA, Claw Boys Claw, Sports Team, SONS, Rizan Said, Gold Star, Charlie Parr, Frankie & The Witch Fingers, Slift, Real Derek en Steph Grace op Misty Fields staan. Niet zo gek dat de early-birds voor het festival al uitverkocht zijn!

Afgelopen editie maakten we nog een knetterend verslag van het festival en nu we de nieuwe namen zien, hebben we vooral heel veel zin om weer naar dat bosrijke gebied te trekken bij Asten-Heusden. Of de nieuwe namen daar voor iets tussen zitten, zullen we niet ontkennen. Tijdens het eerste september-weekend zie je niet alleen de Amerikaanse Steve Gunn die psychedelica, folk, funk en oosterse muziek combineert, maar ook de tropische dansmachine van The Mauskovic Dance Band.

Met Mush, Bad Nerves en Egyptian Blue werd er ook duidelijk gedacht aan de liefhebbers van Britse gitaarbandjes. Verder zien we JD Wilkes (frontman van Legendary Shack Shakers), King Salami & The Cumberland Three, The Graveltones, Demob Happy en het Belgische garagetrio Black Leather Jacket.

Op Misty Fields kan je niet alleen genieten van muziek en lekker eten en drinken. Ook beeldende kunst, documentaires en theater krijgen een plekje op het festival. Voor een weekendkaartje ben je 42,50 euro kwijt, voor de vrijdag twintig euro en zaterdag dertig euro. Het wordt lastig om een reden te bedenken waarom je niet zou komen, toch? Om je alvast in de stemming te brengen, zetten we de nieuwe namen nog even in een muzikaal lijstje.WEBSITE MISTY FIELDS | FACEBOOK-EVENT | TICKETS´╗┐