Live

Met je beste vriend of vriendin naar Vestrock? Wij hebben twee combitickets voor de komende editie van 31 mei t/m 2 juni


9 april 2019

Vestrock 2019
Vrijdag 31 mei t/m 2 juni

Je zou maar met twee combitickets je beste vriend of vriendin mee kunnen nemen naar de tiende editie van het Zeeuwse festival Vestrock! Wij zouden het wel weten en daarom geven we je vandaag de kans om er van 31 mei tot 2 juni bij te zijn in Hulst.

De laatste namen voor het festival zullen snel bekend worden gemaakt, maar met de huidige line-up kun je al je lol op. Dit jaar waren we ook al tijdens Vestrock aanwezig en maakten we onder meer dit knetterende fotoverslag, nadat we eerder al de organisatie hadden gesproken over het gemoedelijke festival en de bijzondere manier waarop de hele regio helpt om het allemaal mogelijk te maken.

Een van de andere unieke aspecten van Vestrock, is zonder meer de schitterende Zeeuwse omgeving. Aangezien het festival wordt georganiseerd op een eiland in de stadsgracht van Hulst. Van JOHAN tot Black Foxxes, Equal Idiots, Warhaus, Eefje de Visser, Swedish Death Candy, Joep Beving, Indian Askin, Bombay en Thomas Azier: door de jaren heen kwamen ze allemaal naar Vestrock. Check hieronder de aftermovie van afgelopen editie om een voorproefje te krijgen als je er nog niet geweest bent.

Vestrock 2019
Dit jaar belooft het opnieuw een dikke editie te worden en ook nog eens een hele speciale: aangezien het een jubileumeditie is. Daarom komen onder meer Black Honey, Fangclub, Nothing But Thieves, Kaiser Chiefs, White Lies, Navarone, Nona en Fata Boom naar Hulst om er een kleurrijk weekend van te maken.

Binnenkort lees je nog veel meer over de editie van Vestrock dit jaar, voor nu gaan we door naar de prijsvraag voor deze editie van het festival.

Winnen
Want wil je er dit jaar bij zijn, stuur dan vóór 15 mei naar ricardo@thedailyindie.nl waarom je graag naar Vestrock zou willen gaan en wie weet kun je lekker je kampeerspullen in gaan pakken voor een weekendje Zeeuwse pracht en gemoedelijkheid plus een fijne line-up!


WEBSITE VESTROCK | FACEBOOK-EVENT | TICKETS