Live

The Daily Indie Presents Marike Jager (27 maart) en Vive La Fête (8 mei) in Gebr. de Nobel


17 februari 2020

Dat is nog eens fijn nieuws om de week mee te beginnen: vandaag voegen we het schitterende Leiden toe aan de steden waarin we actief zijn met ons The Daily Indie Presents-programma! Zo presenteren we in Gebr. de Nobel de shows van Marike Jager op 27 maart en Vive La Fête op 8 mei.

Ben je lid van The Daily Indie? Dan maak je goede kans op vrijkaarten voor de show van Marike Jager en Vive La Fête in Leiden.

Foto: Martijn van de Griendt

Met beide acts hebben we al een behoorlijke geschiedenis achter de rug, zo interviewden we Marike Jager vorig jaar nog eens uitgebreid toen we haar nieuwe single Another River in première lieten gaan. Over haar nieuwe werk, creativiteit, slapeloze nachten, het moederschap, social media, eenzaamheid: ja, waarover niet eigenlijk? Er zijn weinig onderwerpen die niet aangeraakt werden, waardoor we een prachtig inkijkje kregen in het leven van de muzikante. Op 27 maart mogen we haar show presenteren in Gebr. de Nobel en oeh: dat gaat een mooie worden!

WEBSITE GEBR. DE NOBEL | FACEBOOK-EVENT | WORD LID


Aan de andere kant presenteren we op 8 mei de stuiterende elektropoppende Belgen van Vive La Fête. Het is niet voor iedereen weggelegd: meer dan twintig jaar bezig zijn, over de hele wereld touren en nog steeds beter worden. Anderhalf jaar geleden spraken we daar al eens over met Danny Mommens, die met Els Pynoo sinds eind jaren negentig de vaste kern van het duo vormt. We hadden het onder meer over het album Destination Amour dat de band uitbracht in hetzelfde jaar, maar ook over Mommens zijn boerderij, dicht bij jezelf blijven en het geheim om na al die jaren nog zo hard te rocken. Op 8 mei ga je erachter komen hoe ze dat live doen en wel met de nieuwe EP 2.2 die eraan zit te komen.

WEBSITE GEBR. DE NOBEL | FACEBOOK-EVENT | WORD LID