Live

The Daily Indie Presents de triprockers van Alcuna Wilds in Cinetol op 8 maart


4 februari 2019

The Daily Indie Presents 
Vrijdag 8 maart

Nadat we eerder al een aantal prachtige video’s en singles in première mochten laten gaan van de mysterieuze Engels/Nederlandse rockers van Alcuna Wilds, trekken we nu nog even door met een TDI Presents-show in Cinetol op 8 maart.

Lid van The Daily Indie? Dan maak je goede kans op vrijkaartjes voor deze show!

Op 25 januari bracht de band zijn gloednieuwe EP Nothing Is Nothing uit in EKKO en op 8 maart wordt die in Amsterdam voorgesteld. Daar zijn we erg blij mee, zo schreven we al eerder over de band: ‘Liefhebbers van meanderende, melodische en melancholische muzikale spanningsvelden moeten even goed opletten. Zo haalt Alcuna Wilds zijn inspiratie uit bands als Portishead, Daughter, Radiohead en dat klikte al vrij snel met onze voorkeuren.’

Alcuna Wilds & Conditionals
De muziek van Alcuna Wilds is mysterieus, vol verschijnende en verdwijnende thema’s waar je geen vat op krijgt, als zeepbubbels die opstijgen en met een ‘pop’ uit elkaar springen. Live speelt de band veel in Nederland, Engeland en Duitsland, waarbij op 8 maart Cinetol aan wordt gedaan met de nieuwe band Conditionals.


Wil jij naar de show van Alcuna Wilds in Cinetol en ben je lid van The Daily Indie?! Stuur dan snel een mailtje naar ricardo@thedailyindie.nl en dan gaat hij het regelen voor je. Check ook alle andere shows die we presenteren door het hele land!

FACEBOOK-EVENT | WORD LID