Live

The Daily Indie Presents de Schotse indie-anthems van The Snuts in Hall Of Fame op 20 maart


7 februari 2020

In Tilburg gaan we de boel weer eens onveilig maken, deze keer met de Schotten van The Snuts in Hall Of Fame. Op 20 maart spelen de brutale indierockers een show vol anthems-to-be en gitaarsolo’s die de hemel kussen.

Ben je lid van The Daily Indie? Dat is sowieso goed nieuws, maar helemaal omdat je dan naar deze avond in Hall Of Fame kunt gaan. Zo niet, word het vandaag nog!

De jongens uit West Lothian verkopen in de eigen contreien al behoorlijk wat zalen uit en werkte een aantal grote festivals in het Verenigd Koninkrijk af, waar de jonge band de ene na de andere indie-knaller uit de mouw schudt. Na het online zetten van wat demo’s was het hek direct van de dam. De band wachtte niet af en dook snel de studio in om al zijn nieuwe fans meer materiaal te geven. En of het nu Juan Belmonte, Seasons, All Your Friends, Glasgow of de nieuwe single Fatboy Slim is: ze zijn allemaal onweerstaanbaar. In Engeland zitten de blogs al tijden bovenop de band en zijn gruizige soulrocksound die soms doet denken aan The Black Keys en op andere momenten meer aan Blossoms en Sam Fender.

Voor de jongens zelf gaat het overigens ook nogal hard allemaal, zo vertelde ze aan Dork een tijdje terug: “Honestly, it’s all pretty unbelievable, every month shit progresses for us, and it gets more unbelievable every time, insane to finally get to hand in my notice to my work and get out the building site thought that was pretty special.

Swagger
In januari stond de band nog op Eurosonic en de rock-‘n-roll-swagger werd stuiterend goed ontvangen in Groningen. Nu op naar het zuiden, waar The Snuts aankomt met een gloednieuwe EP in de zak: op 13 maart verschijnt Mixtape EP. Check hieronder meer van de muziek van de band, word lid van The Daily Indie en mail ons als je naar de show wilt gaan!


WEBSITE 013 | FACEBOOK-EVENT | TICKETS