Live

The Daily Indie Presents: bakken aan energie in Cinetol met Minor Citizen en MOLLY (12 maart)


6 februari 2020

Ja hoor, we doen het gewoon: we presenteren nóg een toffe show bij Cinetol. Noteer donderdag 12 maart maar vast in je agenda voor Minor Citizen en MOLLY. De eerste viert tijdens de avond de release een gloednieuwe single en van de laatste is het zijn afscheidsshow…!

Ben je lid van The Daily Indie? Dat is sowieso goed nieuws, maar helemaal omdat je dan naar deze avond in Cinetol kunt gaan. Zo niet, word het vandaag nog!

We beginnen met Minor Citizen, een powertrio dat in 2018 met debuut-EP Circularity liet horen wat het in zijn mars heeft. Een bak energie en exploderende gitaren in de lijn van Foo Fighters en QOTSA, waarmee de band het vorig jaar tot de finale schopte van de Amsterdamse Popprijs. Ondertussen zit er een tweede EP aan te komen en met Despite It All gaf de band onlangs al een mooi voorproefje. Op 12 maart ga je nog meer nieuw materiaal horen, want het is de band zijn single-release van het nummer Built On Sand!

Dan MOLLY, want ja: de band gaat ermee stoppen! Het viertal – dat vorig jaar ook de finale van de Amsterdamse Popprijs haalde – speelt 12 maart zijn laatste show en daarmee komt er een einde aan dit poprock-kwartet. Nog één keer worden de chorus- en vibrato-effecten flink opengedraaid en dreunen de bas en de drums onder de Britpop-zanglijnen door. Support die guys nog een keer en kom de twaalfde naar Cinetol!


FACEBOOK-EVENT | WORD LID