TDI Tipt

TDI TIPT: The Lullabye Factory Analog Mixtape Project Tour in ACU (9 juni)


5 juni 2017

Een ware renaissance in de muziekproductie heeft ervoor gezorgd dat steeds meer artiesten tegenwoordig kiezen voor de warme, rijke klanken van traditionele bandopnames. Studio’s vinden die deze mogelijkheid bieden blijkt een uitdaging, want het onderhouden en hanteren van authentieke analoge opnameapparatuur is een zware en tijdrovende taak.  

The Lullabye Factory in Amsterdam heeft de stap echter wel durven zetten en is er in geslaagd een voormalige opslagruimte om te bouwen tot analoge opnamestudio. Sinds de opening ontvangt The Lullabye Factory wekelijks allerlei soorten artiesten, en inmiddels is er ook sprake van een eigen booking agency en een mixtape.

De onlangs uitgekomen mixtape staat bol van de jonge en enthousiaste bands, en dat was meer dan genoeg reden voor The Lullabye Factory om een aantal shows te organiseren waarbij Nederland kennis kan maken met de artiesten, de mixtape en de kunst van het analoog opnemen. Op 9 juni staat The Lullabye Factory Analog Mixtape Project Tour in ACU, Utrecht en kun je dit allemaal komen bewonderen – met optredens van Sailing to Suez, DJHAGY en Money & The Man.