New Music

TDI Radio: luister onze Pinguin Radio-show van 18 februari met Juniore, Monad, The Lazy Eyes, Aoife Nessa Frances, Disq en Faces on TV


20 februari 2020

Dikke mik op Pinguin Radio deze week met onze show op de dinsdagavond. Grote namen als Tame Impala, onbekende namen als Monad: alles zat in de mix in een muzikaal bloemstuk dat hoogstpersoonlijk werd geplukt door onze redactie.

Vooral opvallend is de nieuwe single van Faces on TV, die uit het niets met een totaal ander geluid op de proppen komt. Een zwoele discohit met falsetto, plastic synthesizers en (toch typische) ondefinieerbare instrumenten die hij uit de hele wereld bij elkaar verzameld.

Verder goed nieuws rondom de terugkeer van Rolling Blackouts Coastal Fever, er is verder weinig nieuws onder de zon, maar het klinkt wel weer erg lekker. Verder de nieuwe van Monad, Juniore, Aiofe Nessa Frances (foto), Disq en The Lazy Eyes die zeer de moeite waard zijn plus een subtiel groovy track van Ghostpoet én onze uitschieter van de week: Caleb Landry Jones. Over deze acteur van onder meer Twin Peaks en The Last Exorcism schreven we deze week nog een uitgebreid verhaal.

Altijd op de hoogte blijven? Houd dan onze Spotifyplaylist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten.


 1. Aoife Nessa Frances – Here In The Dark
 2. Caleb Landry Jones – Flag Day / The Mother Stone
 3. Disq – Loneliness
 4. Faces on TV – Time After Time
 5. Ghostpoet – Concrete Pony
 6. Juniore – En solitaire
 7. Monad – September
 8. Rolling Blackouts Coastal Fever – Cars In Space
 9. Tame Impala – Breathe Deeper
 10. The Lazy Eyes – Cheesy Love Song
 11. U.S. Girls – 4 American Dollars

Vergeet niet de playlist te volgen op Spotify, dan ben je altijd up-to-date!

Volgende week dinsdag zijn we weer te horen op Pinguin Radio, zoals altijd vanaf 21:00 uur!