Live

TDI Presents: de dreamrockers van Severin Bells lichten de donkere februari-maand op in Cinetol


6 november 2019

Op zomaar een donkere Amsterdamse donderdagavond in februari, staat in Cinetol op 27 februari het zweet tegen de muren als Severin Bells met Kulou als support-act de boel onveilig komt maken.

Ben je lid van The Daily Indie? Dat is sowieso goed nieuws, maar helemaal omdat je dan op 27 februari naar de show van Severin Bells en Kulou in Cinetol kunt gaan.

Een show die we graag ‘aan de man’ brengen, want met Severin Bells hebben we een fijne geschiedenis opgebouwd. Zo ging bij ons twee jaar geleden een gierende The Daily Indie-livesessie van de band online. Ergens in een wirwar van psychedelische sixties-invloeden kwam daar een verfrissende dreamrock-sound uit die onze harten sneller liet kloppen. Na een aantal shows en de studio in te zijn gedoken, kwam afgelopen week de nieuwe single uit van de band: Seasons.

Het uitbrengen daarvan wordt gevierd met een feestje op 27 februari in Cinetol. De Amsterdamse band doet dat niet alleen, want achter de draaitafels zijn de vrienden van Torii te vinden en als support komt de Haagse band Kulou de avond opwarmen met zijn dikke psych-, surf- en garagerock.

Naar de show?
Een prachtig affiche vol toffe bands en als je daar nou naartoe zou willen, dan is dat mogelijk via The Daily Indie. Wij presenteren de show en dat betekent dat we een aantal van onze leden op de gastenlijst mogen plaatsen. Nog geen lid? Je wordt het hier!

FACEBOOK-EVENT | WORD LID