Live

Raven in coronatijd, Druiprek brengt het feestje virtueel naar je toe


11 mei 2021

Dat laatste feestje of festival is alweer een tijdje geleden. Rave-formatie Druiprek vindt dit ook en ging op zoek naar een manier om toch een soort van op een feestje te staan en komt met een slimme oplossing. Wie in het weekend van 14 tot en met 16 mei nog niks te doen heeft, kan een kaartje kopen voor een virtual reality rave-ervaring.

Tijdens deze experience word je in het pikkedonker gedesoriënteerd wakker en in de verte zie je de schimmen van de Druiprek-personages die je subtiel duidelijk maken om het huis te betreden. De vraag is: durf jij het aan om te ontdekken wat er in dit huis gaande is? Daar kom je maar op één manier achter. Op elk moment van de dag geeft Druiprek je de kans om in een nachtbeleving terecht te komen. De natuurlijke habitat van Druiprek.

Druiprek is een rave-formatie die geïnspireerd door techno, acid, nineties-house en analoge synthesizers elke plek ombouwt tot een feestje. Zo ook het sprookjesachtige landgoed waar de formatie drie dagen heeft opgenomen voor de ultieme rave-ervaring. Geïnspireerd door alle livestreams van artiesten tijdens corona, wil de groep dat concept op zijn eigen manier aanpakken. Nadat het een dikke streep door een mooi festivalseizoen zag gaan.

Tickets
Het VR-feestje is op elk moment tussen 14 en 16 mei te bezoeken waardoor er op elk moment in het weekend toch lekker gefeest kan worden. Tickets en een VR-bril zijn op de site van Druiprek te koop en kosten twaalf euro. Ook komt elk ticket en bril met een handleiding, zodat je niet verdwaalt kan raken op weg naar deze rave.