Feature

Podcast: “Bij innovatieproject DORP houden we ons tijdens Welcome to The Village bezig met de samenleving van de toekomst”


20 juni 2019

Welcome to The Village
18 t/m 21 juli 2019

Duurzaamheid en festivals. Het is een combinatie die de laatste jaren niet meer weg te denken is. Wie deze zomer te vinden is op het festival Welcome to The Village draagt hier (on)bewust zelfs een steentje aan bij. Ook deze zomer is dit Leeuwarder festival weer de speelplaats van innovatieproject DORP.

Tijdens dit zevendaagse innovatiedorp slaan tientallen mensen, van over de hele wereld en met uiteenlopende achtergronden, de handen ineen om duurzame projecten te bedenken, ontwikkelen en ook meteen te testen. Welcome to the Village fungeert als tijdelijke mini-maatschappij en de bezoeker als zijn proefkonijn. Vorig jaar schreven we daar onder meer dit verhaal over de ‘Snackbar van de Toekomst’ en vandaag duiken we dieper in de 2019-editie.

Wij reisden af naar Leeuwarden om daar in gesprek te gaan met DORP-co├Ârdinator Johan de Vries over de thema’s van dit jaar en hoe het wordt ge├»ntegreerd in het festival. Luister de podcast hieronder!


WEBSITE WELCOME TO THE VILLAGE | FACEBOOK-EVENT | TICKETS