New Music

NEW VIDEO: Krach – Last Time I Checked This Was My House


23 januari 2014

Krach 2014

 

Tijd vliegt, het is nu drie jaar geleden dat Krach met hun titelloze debuutalbum de muziekwereld in werd geknald. De mix tussen groovende rock en scherpe elektronica was misschien wel de meest geslaagde cross-over tussen die twee genres die ooit in ons kikkerlandje geproduceerd was. Weten we het nog?! Ja? Mooi!

 

Het wachten is voorbij
Na het daaropvolgende festivalseizoen werd het stil rond Krach, iets wat uiteindelijk heel lang heeft geduurd. Ook verloren ze de gitarist in de tussentijd. Maar, ze zijn terug. En net zo vuig bezig als je van ze gewend bent. Last Time I Checked This Was My House is de eerste track van Krach’s tweede album. Minder gitaren, meer synths, nog steeds een donker sfeertje, en een videoclip voor in de categorie ‘creatief met VHS’.

 

Eerste van een lange reeks video’s?
Als de video bij jou in de smaak valt kunnen de komende maanden wel eens heel gaaf gaan worden. Als je de site van Krach bekijkt staan er tien vakken in beeld, waar achter nummer één de nieuwe video staat. Met een kleine slag om de arm valt wellicht de conclusie te trekken dat er van iedere song van het nieuwe album een videoclip verschijnt?

 

Tien videoclips of niet, het tweede album van Krach komt er dus aan. Wij keken er al naar uit, maar met dit eerste voorproefje hebben we er vertrouwen in dat het weer een zeer vuige en fijne plaat uit eigen land gaat worden!