Feature

Nana Adjoa maakte voor ons een speciale mixtape om in de stemming te komen voor Sniester (25 & 26 mei, Den Haag)


16 mei 2018

Sniester
Vrijdag 25 & zaterdag 26 mei

 

Nana Adjoa houden we al een tijdje met veel plezier in de gaten en nu zagen we haar ineens opduiken in die dikke Sniester-lineup! Hoog tijd om eens wat meer over haar te weten te komen en besloten we de betoverende muzikante nog iets meer uit te lichten door haar te vragen om een mixtape voor ons te maken.

Omdat Sniester zo’n eigentijds festival is voor nieuw talent, heeft Nana een selectie gemaakt van haar favoriete liedjes van 2018 tot nu toe. Daaronder vertelt ze ook nog eens per track wat ze er zo mooi aan vindt.

Wil je nog meer weten over Sniester en onze festivaltips lezen? Check dan nog even dit artikel om helemaal in de stemming te komen voor het heerlijke brutale, Haagse festival.


 

Beach House – Dive
“Beach House maakt een eigen wereldje in zijn muziek. Als ik het opzet, stap ik elke keer weer in die wereld. Soms hoor ik iets typisch zoals een orgelbeatje of die reverby gitaartjes in andere muziek en dan denk ik: ‘hé dat klinkt als Beach House.’ De nieuwe plaat is net uit en tot nu toe vind ik alle nummers allemaal dope, vernieuwend, maar nog steeds helemaal gesitueerd in dat Beach House-wereldje.”

Suuns – Make It Real
“Zo’n vette en weirde band. Dit is een van zijn weinige nummers dat je misschien ook een ‘liedje’ kan noemen. Erg mooi.”

Khruangbin – Cómo Me Quieres
“Deze hele plaat gaat deze zomer op repeat en dan vooral in de auto. Magische band die geen woorden nodig heeft om emotie over te brengen.”

Porches – Country
“Ik heb deze band twee keer live gezien, laatst nog in Bitterzoet in Amsterdam. Eigenlijk is het gewoon echt alleen de zanger die mij grijpt. In dit nummer zonder te veel poespas komt dat misschien wel het mooist uit.”

Leon Bridges – Bad Bad News
“Beetje slick voor veel mensen misschien, maar ik vind het heel tof. Z’n nieuwe releases zijn wat moderner dan z’n eerdere revival-achtige stuff.”

Janella Monae – Make Me Feel
Prince all over it. Top!”

Unknown Mortal Orchestra – Hunnybee
“Geen beschrijving nodig.”

Matt Maltese – Like A Fish
“Matt Maltese schrijft zulke mooie, zielige, maar vooral ook grappige teksten.”

MGMT – When You Die
“Super spacey track met super tekst. Nieuwe plaat van MGMT zit vol verassingen.”

Frank Ocean – Moon River
“Het is natuurlijk een cover, maar ik ben een fangirl van alles wat Frank Ocean uitbrengt.”