Live

Motel Mozaique kondigt eerste namen voor 2019-editie met onder meer Altın Gün, Drahla, Nilüfer Yanya, Tourist en Fontaines D.C.


26 november 2018

Motel Mozaique
Rotterdam – 18 t/m 20 april

Jazeker, voor je weet is het alweer april, dus het is de hoogste tijd voor de eerste namen van Motel Mozaique! Het Rotterdamse festival vindt volgend jaar plaats in het paasweekend van 18 tot en met 20 april en in de eerste ronde namen zien we onder meer Altın Gün, Bendik Giske, Apparat, Nilüfer Yanya, Drahla, Cherry Glazerr, The Dandelion en Tourist.

Wij zijn al jaren niet van MOMO weg te slaan, het festival dat ons altijd weet te verrassen: of dat nou is met muziek, kunst, dans, theater, een knetterend junglefeest in de garage van het iconische Handelsgebouw of een guided tour door een bijzonder plek in de stad. Want bovenal is MOMO een ode aan de ongrijpbare stad Rotterdam, de stad die altijd in beweging is en duizenden gezichten kent.

Tijdens MOMO leer je niet alleen nieuwe kunst ontdekken, maar ook deze bijzondere stad. Een weekend lang geef je je over aan nieuwe indrukken, ontdek je speciale locaties, kun je in het speciale MOMO Art Motel blijven slapen en openen er allemaal nieuwe werelden zich voor je neus. Zoals al te lezen was in onze verslagen van vorig jaar, waarin we tot de conclusie kwamen dat het festival zich opnieuw had overtroffen.

 

MOMO19
De afgelopen jaren speelden er bands als Warhaus, Shame, Ryley Walker, Tamino, Rex Orange County, Klangstof, The Lemon Twigs, IDLES, Pitou, Weval, Everything Everything, Amenra, Equal Idiots, Sohn en METZ tijdens het festival. Voor volgend jaar staan Apparat, RIMON, Cherry Glazerr, Helado Negro, Cocaine Piss, Felbm, Bendik Giske, Lubomyr Melnyk, Altın Gün, KOKOROKO, Drahla, Anna St. Louis , Nilüfer Yanya, The Dandelion, Tourist, Outlet Drift, Fontaines D.C. en Colin Self alvast op het programma. Bekendere namen, onbekende namen: er zitten al allerlei mooie dingen tussen, of je nou van Turkse psychrock, elektronica, postpunk, neo-klassiek, dreampop of soul houdt.

Hieronder stellen we je even voor aan een aantal acts die in april naar Rotterdam zullen komen voor MOMO.

 

 

 

 

 

 

 


 

WEBSITE MOTEL MOZAIQUE | FACEBOOK-EVENT | TICKETS