Live

Metropolis haalt derde podium The Garden terug en kondigt tweede reeks namen aan met onder meer Kevin en Latifah (zondag 8 juli)


5 juni 2018

Metropolis Festival
Zondag 8 juli

 

 

Heet van de naald: nieuwe namen voor Metropolis Festival! Het Rotterdamse festival viert dit jaar zijn dertigste jubileum op zondag 8 juli, wanneer het Zuiderpark weer omgetoverd wordt tot een terrein met niet alleen lekker eten en drinken, maar ook nog eens de heetste, nieuwe acts.

Vandaag kondigde Metropolis aan dat ze voor de jubileumeditie in juli The Garden terugkeert naar het Zuiderpark. Nee, niet de band, het podium, dat voor het laatst deel uitmaakte van het festival in 2014, maar nu dus terug van weggeweest is. De line-up van The Garden bestaat grotendeels uit nieuwe, jonge smaakmakers uit de Nederlandse hiphop. Zo voegde het festival vandaag Kevin, Bokoesam, Latifah, Leafs en Poke aan de line-up toe. The Garden is daarnaast ook het podium voor (piep)jong talent; muzikanten die via de open call van Talent Stage een plek in de line-up van Metropolis weten te bemachtigen spelen eveneens op dit teruggekeerde podium. Aanmelden voor Talent Stage kan nog tot en met 7 juni.

Een tijdje geleden hadden we al de eerste namen voor Metropolis voor de editie van dit jaar, met onder meer Caroline Rose, Confidence Man, Lewsberg, Alice Merton, Arcane Roots, Bad Sounds en Tamino. Check hieronder de nieuwe toevoegingen aan het programma!

 

 

 


 

WEBSITE METROPOLIS | FACEBOOK-EVENT | METROPOLIS IS GRATIS TOEGANKELIJK