Live

LC: Royal Blood en Public Access TV toegevoegd aan line-up


25 februari 2014

Royal Blood

 

De line-up van London Calling op 9 en 10 mei was al lekker, maar er zijn weer twee bands aan de line-up toegevoegd waar je sowieso al een kaartje voor zou willen kopen. De veelbesproken rockband Royal Blood en “New York’s Hottest New Band” Public Access TV. Eerder werd de komst van onder meer Wolf Alice, Childhood, Jungle, Telegram, Arthur Beatrice en Gambles bevestigd.

 

 

Royal Blood klinkt als een grote gitaarrockband maar is een hip duo zonder gitaar. Onvoorstelbaar  maar waar. Zanger-bassist Mike Kerr en drummer Ben Thatcher uit Brighton zorgen samen voor dit kunststukje. Bikkelhard, onverwoestbaar, met een muur van geluid en zonder enige concessie overstuurde de band reeds twee singles de wereld in die beiden insloegen als een bom.

 

 

“New York’s Hottest New Band”, aldus NME: Public Access T.V. heeft met de single ‘Monaco’ de hype flink aangewakkerd. De band maakt springerige, strakke indierock die direct doet denken aan The Strokes. Afgelopen januari speelde zij pas de allereerste show; vers van de pers dus. Veel is er over Public Acces TV nog niet bekend, maar dat maakt de buzz rondom het jonge drietal des te groter. Absoluut niet te missen op London Calling.

 

 

 

London Calling line-up tot nu toe:

Royal Blood, Public Access T.V., Jungle, Solids, Desperate Journalist, Wolf Alice, Arthur Beatrice, Ice Choir, The Proper Ornaments, Hospitality, The Delta Riggs, Gambles, San Fermin, Childhood, Telegram en Menace Beach.

Facebook: www.facebook.com/londoncalling
Instagram: www.instagram.com/londoncallingnl

Locatie: Paradiso, Amsterdam
Datum: vrijdag 9 en zaterdag 10 mei 2014
€20,00 dagkaart / €35,00 passe-partout 9 & 10 mei excl. lidm. (€3,50 p.mnd / €25 p.jaar)
Open: 18:00 / Aanvang: 18:30