New Music

Homeshake laat zien dat hij nóg zoeter kan met Nothing Could Be Better


12 december 2018

Hallo, ben je toevallig verliefd? Zo ja, dan ga je waarschijnlijk helemaal tollen van het nieuwe nummer van Homeshake. Zo nee, dan gaat Nothing Could Be Better je terugbrengen naar de laatste keer dat je dat wel was. Of misschien voel je je wel even tweeënhalve minuut verliefd.

Peter Sagar weet ons met zijn lofi R&B-nummers al jaren warm te krijgen, maar deze nieuwe single is van al zijn nummers wel de zoetste die we hebben geproefd. Probeer dat maar te ontkennen als je Sagar met zijn zachte kopstem ‘nothing could be better than you’ hoort zingen.

Op instrumentaal vlak is het misschien wat minder experimenteel dan gebruikelijk en speelt hij wat minder met ritmes. Toch laat hij in zijn eerder uitgebrachte single Like Mariah zien dat hij ook daar nog thuis in is. Tot nu toe lijkt het erop dat hij op het album Helium, dat op 16 februari verschijnt, het ons allemaal gaat geven. Intussen mogen we ons op Nothing Could Be Better gewoon even onbeschaamd fijn en melancholisch voelen. Deze gaat ons de winter doorkrijgen.