New Music

Getergde romanticus Lian Ray memoreert wraakzuchtig zijn weggelopen muze op popnoir-single A Game


8 maart 2020

Romantiek en erotiek spelen een verbitterde hoofdrol in de videoclip van A Game: de nieuwste van een serie popnoir-singles die de Franse liedjesschrijver Lian Ray in de afgelopen maanden op ons afvuurde. A Game is de vierde single in een reeks die gaat over zijn verhoudingen met vrouwen en drugs. Het is de laatste aankondiger van zijn debuutalbum Rose dat op 13 maart verschijnt.

Rose is de vrouw waarmee Ray kortstondig een intieme verhouding had en inspiratie was voor de in 2019 uitgebrachte titeltrack van het album. Single Mateo ging over de man voor wie ze hem verliet. En nu is er dus A Game, waarin de verbitterde Ray haar op een cynische toon de vraag stelt of het allemaal slechts een spelletje is geweest.

Lian Ray brengt zijn debuutalbum uit via het Utrechtse label Snowstar Records, waar onder meer I Am Oak en broeder Dieleman zijn getekend. Op donderdag 26 maart geeft hij in het Utrechtse EKKO een show om te vieren dat zijn debuutplaat het levenslicht ziet. De videoclip bij A Game is, net als al zijn voorgangers, voorzien van songteksten in de ondertiteling waardoor die aandoet als een kleine speelfilm. Hoe die film afloopt zie je hieronder…