New Music

Friday Release Day van 5 juni met Sports Team, LA Priest, Sonic Boom, Modern Nature, Westerman, Rolling Blackouts C.F. en Muzz


5 juni 2020

De eerste vrijdag van juni is nat, grauw en uitzichtloos: hopelijk geen voorbode voor de zomer die ons te wachten staat. Om de goede moed erin te houden, hebben we ons best gedaan om de beste nieuwe muziek voor je op een rijtje te zetten.

Daar zit nog genoeg moois bij, zoals de overdonderende stuiterplaat Deep Down Happy van Sports Team, de artpop van LA Priest, hyperindie van Lithics, de geweldige frisse gitaarpop van Rolling Blackouts C.F., de zorgvuldige indie van Westerman op zijn debuut Your Hero Is Not Dead en het indiepsychjazz-project Modern Nature van onder meer (oud-)leden van Ultimate Painting en Beak>. Daarnaast nog een EP van Juan Wauters en Muzz (die band van onder meer Paul Banks van Interpol), een allejezus hard album van Run The Jewels, de Spaanse garagepop van Hinds én een plaat van Sonic Boom, zijn eerste solo-album sinds ruim dertig jaar…!

In de single-rubriek hebben we onder meer nieuw werk van The Soft Moon, The Berries, Rolling Blackouts Coastal Fever, NZCA Lines, Faces on TV, Someone, MICH, The Lemon Twigs, Plastic Picnic en Art Feynman. Geniet ervan!

Altijd op de hoogte zijn? Houd dan onze Spotify-playlist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten.Muzz – Muzz

LA Priest – GENE

Hinds – The Prettiest Curse

Sports Team – Deep Down Happy

Sonic Boom – All Things Being Equal

Modern Nature – Annual

Run The Jewels – RTJ4

Westerman – Your Hero Is Not Dead

Rolling Blackouts Coastal Fever – Sideways to New Italy

Lithics – Tower Of Age

Juan Wauters – Más Canciones de La Onda