New Music

Friday Release Day van 3 september met Meatbodies, SUUNS, Lady Blackbird, Little Simz en Jimmy Diamond


3 september 2021

De eerste vrijdag van september ziet er goed uit, zowel buiten als binnen. We hebben vandaag namelijk weer de fijnste releases op een rijtje gezet voor je, met zowel een stapeltje platen als een hele waslijst aan singles. Ga er maar eens goed voor zitten!

Zo komt Little Simz (foto) vandaag met een nieuw album, de Britse sensatie komt keihard binnen met Sometimes I Might Be An Introvert. Een andere in de hoek van jazz en pop is Lady Blackbird, die ook al de ‘Grace Jones van de jazz’ wordt genoemd en vandaag Black Acid Soul uitbrengt. De band die lekker stug door blijft fuzzrocken is Meatbodies, vandaag komt de band met het album 333. En let trouwens ook op Jimmy Diamond: de band die bestaat uit allerlei leden die je zou kunnen kennen als de band van Tim Showalter, oftewel Strand Of Oaks. De laatste verrassing is het album van SUUNS, waarbij het altijd spannend is wat het gaat worden. Deze keer lijkt het erop dat de band zichzelf nog verder heeft gepusht dan gebruikelijk en The Witness is serieus een goede en vooral interessante plaat.

Nieuwe singles hebben we in alle kleuren van de regenboog, zo zijn er nieuwe tracks van onder meer Ada Lea, Blackaby, Silverbacks, JPEGMAFIA, VRITRA, Beak>, Methyl Ethel, monokimono ft. puntjudith, Andy Shauf, Pond, Ross From Friends, Media Giant, VANT, Blue Bendy, Mooneye, Sylvie Kreusch, Joe Armon-Jones ft. Goya Gumbani, The Figurants, TV Dreams, Bill Baird en Maida Rose.

Altijd op de hoogte zijn? Houd dan onze Spotify–playlist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten. En schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief, om iedere week de hoogtepunten van onze site te ontvangen.Meatbodies – 333

SUUNS – The Witness

Lady Blackbird – Black Acid Soul

Little Simz – Sometimes I Might Be An Introvert

Jimmy Diamond – Commotion EP