New Music

Clubhit You Can Do It van Caribou krijgt de gunfactor voor een volle dansvloer


1 september 2021

Een jaar geleden was daar nog emo-elektroplaat Suddenly, grotendeels gevuld met wat meer downtempo elektro en subtiele tingelgeluidjes. Op de kersverse clubbanger You Can Do It gooit Dan Snaith, de man achter Caribou en groot hondenmens, alle remmen echter weer lekker los.

You can do it, you can do it, you can do it’, luidt het luidkeels hoopgevende mantra. Meer positiviteit in de wereld is altijd welkom, dus die kreet mag gelijk de loopmachine in. Dat, in combinatie met opzwepende beats en bekende pianoriffjes, zorgt een onvervalste ontlading van dopamine. Wat hadden we You Can Do It graag een volle dansvloer gegund.

Onvervalste dierenliefhebber
Met je ogen dicht is dit een onvervalste vloervuller, maar ben je daarnaast tevens een onvervalste dierenliefhebber? Houd dan vooral je ogen open. De oneindige brei van schattige dierenfilmpjes op het internet heeft er namelijk een nieuwe aanwinst bij. In de visuele bijsluiter van deze single kun je favoriete trouwe viervoeter in alle glorie door de duinen zien rennen of een frisbee in het park zien vangen.

Momenteel begint Snaith voorzichtig in Engeland met zijn eerste post-corona-tour. Op een nader te bepalen datum komt de tour langs TivoliVredenburg om de geannuleerde show uit april 2020 eens goed in te halen.