New Music

Friday Release Day van 29 november met onder meer TV Wonder, Arlo Parks, Flyying Colours, Ead Wood en A.M. Sam


29 november 2019

Gek veel albums komen er vandaag niet uit, singles aan de andere kant des te meer. We hebben weer wat luisteruurtjes doorgebracht op blogs, playlists, magazines, alle links die we dagelijks gemaild krijgen en we hebben genoeg moois voor je gevonden.

Te beginnen met slecht en goed nieuws tegelijkertijd: het debuutalbum van TV Wonder, waarmee de band direct zijn einde aankondigt. Jammer, het is de zoveelste band die er een punt achterzet en we beginnen ons een beetje af te vragen waar het misgaat. We hebben de band altijd met veel liefde gevolgd, tot aan een knetterende videosessie aan toe. We zullen jullie niet vergeten, jongens!

Verder een aantal EP’s en singles van Flyying Colours, A.M. Sam, Rosie Alena, HANYA, The Hanged Man, Nature TV, Doon Kanda, C.Y.M., Bombay Bicycle Club, Silverbacks, Peggy Sue, Sorry, Dayglow, Ead Wood en Jerskin Fendrix. Geniet ervan, heb een fijn weekend en wees een beetje lief voor elkander.

Altijd op de hoogte blijven? Houd dan onze Spotifyplaylist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten.Arlo Parks – Sophie EP

TV Wonder – Touching Distance