New Music

Friday Release Day van 27 september met onder meer Temples, Trentemøller, Petersburg, Figgie, Iguana Death Cult en Sofie Winterson


27 september 2019

Bots! De herfst is begonnen, maar des te minder excuus heb je om je dit weekend thuis op te sluiten om een hele rits nieuwe albums en tracks te luisteren. Zoals elke vrijdag vissen we netjes de krenten uit de pap voor je.

Uiteraard is er ein-de-lijk tweede plaat The Talkies van de Ierse herriemakers van Girl Band, met wie je vandaag ook een interview op onze site kan lezen. We keken ook al even uit naar de plaat van Nederlandse ‘superband’ Petersburg (met leden van Canshaker Pi en Torii). En uiteraard komen vandaag ook Stars Are The Light van Moon Duo en Hot Motion van Temples uit. Een interview met die band lees je aanstaande maandag op onze site.

Singles van eigen bodem zijn er van Figgie, Tice Fires, Iguana Death Cult (dat met elke track meer als Parquet Courts gaat klinken) en Micro Talk, die we gister in premiere lieten gaan. Ook zijn er singles van Hovvdy, Eyesore & The Jinx, Cate le Bon & Bradford Cox, LUMER, The Goa Express, Legss, YOWL, Lazarus Kane en Just Mustard. Daarnaast zien we zowaar nieuwe muziek verschijnen van Broken Bells vandaag, het project van The Shins-voorman James Mercer en sterproducer Danger Mouse (onder andere Gnarls Barkley, The Gorillaz). Andere bijzondere samenwerkingen zijn van Tei Shi en Blood Orange, Cate Le Bon en Bradford Cox (Deerhunter) en Lane 8 en Poliça.

En nog veel meer. We hebben alles hieronder netjes op een rijtje gezet. Veel luisterplezier!

Altijd op de hoogte blijven? Houd dan onze Spotifyplaylist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten.Temples – Hot Motion

Automatic – Signal

Girl Band – The Talkies

Trentemøller – Obverse

Amber Run – Philophobia

Moon Duo – Stars Are The Light

Petersburg – Show

L.A. Salami – L.A. Salami’s Walkabout EP

Jakob Ogawa – April EP

Sofie Winterson – Moral EP

The Comet Is Coming – The Afterlife