New Music

Friday Release Day van 25 juni met Lucy Dacus, Faye Webster, The Murlocs, SAULT en Tyler, The Creator


25 juni 2021

Het is alweer de laatste vrijdag van juni, dus dat betekent dat we alweer op de helft van het jaar zitten…! Gelukkig komen er vandaag een hoop mooie albums uit om die pijn een beetje te verzachten.

Of, nou ja, misschien is het ook maar goed dat we deze periode achter ons laten. Zoveel was er toch niet te beleven en de toekomst ziet er een stuk zonniger uit. Vannacht gaan de clubs alweer open, heuj-ho! Goed, terug naar de releases, met onder meer deze albums kun je er voorlopig wel weer even tegenaan: zo hebben we liedjeskunstenaar Lucy Dacus, indiequeen Faye Webster (headerfoto), de uitgerekte indiepoptracks van Squirrel Flower, psychedelische rock van The Murlocs en steelt de surrealistische hiphopkoning Tyler, The Creator uiteraard de show. Ook is er de plotselinge terugkeer van SAULT, de band waar iedereen het over had, tot ineens niemand het er meer over had. Goed nieuws: de plaat stelt zéker niet teleur.

Singles hebben we onder meer van Unknown Mortal Orchestra, Ada Lea, Sukie, bb sway, Maple Glider, Always You, beabadoobee, English Teacher, Tirzah, Helado Negro, Pretty Sick, Rose City Band, Starcrawler, Lazarus Kane, Hater, John Murry, Little Simz, Quarry, Low, Silkken, Cathy Jain, DELPHii, L’objectif en Nonchelange & Le Motat.

Altijd op de hoogte zijn? Houd dan onze Spotify–playlist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten. En schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief, om iedere week de hoogtepunten van onze site te ontvangen.Lucy Dacus – Home Video

The Murlocs – Bittersweet Demons

Faye Webster – I Know I’m Funny haha

Tyler, the Creator – Call Me If You Get Lost

SAULT – NINE

Hiss Golden Messenger – Quietly Blowing It

Squirrel Flower – Planet (i)