New Music

Friday Release Day van 21 mei met CHAI, LUCAS, Mannequin Pussy, Earth Girl Helen Brown en Lydia Ainsworth


21 mei 2021

Geen enkele god lijkt ons nog gemoed te willen komen en mogelijk hebben we dat ook wel een beetje aan onszelf te danken. Goed, het schijnt eind mei te zijn en de weergoden hebben ons gezegend met nog een flink aantal grijze dagen om, nou ja, dan maar veel nieuwe muziek te luisteren.

We hebben wel wat fijne dingetjes voor je gevonden, met onder meer een nieuw album van de mysterieuze Earth Girl Helen Brown. Tintelend vers werk is er eveneens van Lydia Ainsworth, Reigning Sound en CHAI, maar ook een stapel EP’s van Biig Piig, LUCAS en Mannequin Pussy.

Singles hebben we van een aantal klinkende namen zoals 4B2M, Sofie Winterson, Angel Olsen ft. Sharon Van Etten, Bruxas, Japanese Breakfast, Mysie, Snapped Ankles, Eefje de Visser, Night Beats, blackwave., The Murlocs, Pond, Curtis Harding, Faye Webster, Fix Everything, POM, Ramkot, Tirzah, Garbage, Matt Berry, The Early Mornings, Famous, Dizzy Fae, Sam Evian en Enola Gay.

Altijd op de hoogte zijn? Houd dan onze Spotify–playlist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten. En schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief, om iedere week de hoogtepunten van onze site te ontvangen.CHAI – Wink

LUCAS – Ambivalent EP

Mannequin Pussy – Perfect EP

Biig Piig – The Sky Is Bleeding EP

Lydia Ainsworth – Sparkles & Debris

Reigning Sound – A Little More Time with Reigning Sound

Earth Girl Helen Brown Center for Planetary Intelligence Band – Earth