New Music

Friday Release Day van 21 augustus met Bright Eyes, Dent May, The Lemon Twigs, Nubya Garcia en Dent May


21 augustus 2020

Dikke mik: een weekend waarin de temperaturen een beetje zakken én er genoeg mooi werk verschijnt om je mee te vermaken. We zijn druk bezig geweest om de beste releases van deze week te verzamelen en goed nieuws: het is weer gelukt.

De grote naam van de dag is zonder meer Bright Eyes, de band die zijn eerste album in bijna tien jaar uitbrengt. Overweldigende neojazz is te vinden in de vorm van Nubya Garcia, die vandaag haar album SOURCE uitbrengt, hippie-de-pippie seventiessoftrock komt van de hand van The Lemon Twigs, dancerock van Cut Copy, Halloweens (met leden van The Vaccines) brengt vandaag een fijne EP uit en gezuiverde en gefilterde indiepop is er van Dent May.

Verse singles zijn er in overvloed, zo werd er deze week onder meer liedjes uitgebracht door Men I Trust, Angel Olsen, Mart Garson, The Woolen Men, Boy Pablo, Faces On TV, Yukon Blonde, Eels, Roscoe Roscoe, Nuha Ruby Ra, FRITZ, Will Butler, Frode Fivel, Tropical Fuck Storm, Smokescreens, Wicketkeeper, Astrel K, JWestern, Lomelda, Pom Poko, Arlo Parks, Father John Misty, Dirty Projectors en Metz.

Altijd op de hoogte zijn? Houd dan onze Spotify-playlist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten.Cut Copy – Freeze, Melt

Dent May – Late Checkout

L.A. Witch – Play With Fire!

Nubya Garcia – SOURCE

Halloweens – Maserati Anxiety Designed EP

Guided By Voices – Mirrored Aztec

The Lemon Twigs – Songs For the General Public

Bright Eyes – Down In The Weeds Where The World Once Was