New Music

Friday Release Day van 16 april met Jon Hopkins, Son Lux, Cory Hanson en Andy Stott


16 april 2021

Vanochtend stapte ik de deur uit en viel er eindelijk weer eens een fijn dekentje van warmte over mij heen. Het zou verdomme ook weleens tijd worden! Het is inmiddels alweer 16 april en het extra goede nieuws daarvan is: dat is een vrijdag, wat betekent dat er ook nog eens allerlei mooie, nieuwe muziek verschijnt.

The Daily Indie zet het zoals altijd voor je op een rijtje: gratis en voor niets. Vind je het tof dat we dat nu al meer dan tien jaar doen en hoop je dat we dit kunnen blijven doen? Word dan lid van The Daily Indie voor slechts een tientje per jaar!

Door naar de Friday Release Day, want vandaag hebben we nieuwe albums voor je geselecteerd van onder meer Jon Hopkins, Belau, Son Lux, Cory Hanson en Andy Stott. Daarnaast hebben we een karrenvracht aan nieuwe singletjes, met een paar mooie comebacks en veel nieuwe ontdekkingen. Onder meer Maple Glider, Cop Kid, STUFF., DE’WAYNE, Automotion, Evann McIntosh, Porridge Radio, Methyl Ethel, A.M. Sam, 4B2M, Pushpin, PIT, The Pivettas, IDER, Easy Life, Euroboy, Wu-Lu, Sonic Sunset, Steiger, Greentea Peng en TIRZAH.

Hieronder vind je de link naar onze playlist op Spotify, waar je alles terug kunt vinden. Enjoy!

Altijd op de hoogte zijn? Houd dan onze Spotify–playlist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten. En schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief, om iedere week de hoogtepunten van onze site te ontvangen.Son Lux – Tomorrows III

Jon Hopkins – Piano Versions

Belau – Colourwave

Cory Hanson – Pale Horse Rider

Andy Stott – Never The Right Time