New Music

Friday Release Day van 13 maart met onder meer The Wants, Porches, The Garden, Jordan Mackampa en Shht


13 maart 2020

Het is een gitzwarte periode voor de muziekindustrie en wij ontspringen de dans als platform niet. Laten we er samen alsjeblieft voor zorgen dat we dit virus zo snel mogelijk achter de rug hebben, zodat we als sector en muziekliefhebbers hopelijk een mooie zomer tegemoet gaan. Want er staan potverdomme nogal wat schitterende evenementen gepland! Eerst nog maar de releases van 13 maart.

Mocht je ons platform willen steunen: dan kun je lid worden (voor een tientje per jaar of een vrijwillige donatie) om ons een steuntje in de rug te geven en zijn we je eeuwig dankbaar!

Naast een berg nieuwe singles van onder meer Alice Phoebe Lou, Westerman, LIFE, Dripping Trees, Sinead O’Brien, Kluster B, Maple, Public Body, Partisan, Tobin Sprout, Katie Malco en allerlei andere acts waar je mogelijk nog nooit gehoord van hebt.

Gelukkig is er genoeg tijd om alle albums te luisteren die vandaag uitkomen, want dat zijn er nogal wat. Van de depressieve pop van Moaning tot de geflipte rock van Shht, soulvolle folk van Jordan Mackampa, artpop van The Wants, krasse indierock van Porridge Radio en Nieuw-Zeelandse indiepop van Yumi Zouma.

Altijd op de hoogte zijn? Houd dan onze Spotify-playlist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten.Lian Ray – Rose

Shht – Noneketanu

The Ancestors – We Are Sent Here By History

Porches – Ricky Music

The Wants – Container

Porridge Radio – Every Bad

The Garden – Kiss My Super Bowl Ring

Jordan Mackampa – Foreigner

Yumi Zouma – Truth or Consequences

The Hubschrauber – Protector, Distractor