New Music

Fresh Indie: o.a. Woodkid, Space Siren & Seapony


7 juni 2012
First in line is Woodkid. Het opzwepende en jagende liedje ‘Run Boy Run’ is al lekker op zich. Maar in combinatie met deze ongelooflijk vette en grootse clip is het allemaal nog net wat toffer.
Second up is Parakeet. Deze grungy shoegazers flikken ’t weer op hun nieuwe single ‘Shonen Hearts’. De rauwheid van Yuck, maar dan met de subtiliteit van The Pains Of Being Pure At Heart. Erg fijn.
Oe, Seapony. Ik was verliefd op de eerste plaat ‘Go With Me‘. En daar wordt gelukkig een vervolg aangegeven door de band! ‘What You Wanted’ is de nieuwe single van deze Pacific Norhtwest Indiepop-crew.
We hebben er mooi spul bijzitten vandaag, maar laten we vooral niet alleen maar naar het buitenland kijken. Er loopt hier in Nederland ook genoeg kwaliteit rond. Neem de band ‘Space Siren’. Sterke, gelaagde muziek die de luisteraar helemaal opzuigt. Dat effect is nu ook prachtig in beeld omgezet, met de bijzonder mooie clip van Siebe de Boer bij het nummer ‘Who Makes me Try?’.
De lekkere indie-boys van Last Dinosaurs maken aanstekelijke en frisse liedjes. Het liedje ‘Andy’ heeft een leuke, vermakelijke clip gekregen.