Live

Eerste serie namen bekend voor Motel Mozaique 2018: met onder meer Bruxas, Faces On TV, METZ, James Elkington en The Weather Station


13 december 2017

Motel Mozaique
19, 20, 21 april

 

In 2018 staat alweer de achttiende editie van Motel Mozaique op de planning! Het Rotterdamse kunstenfestival maakt vandaag een eerste twintigtal namen bekend en daar zitten een hoop prettige dingen bij kunnen we je vertellen. Hieronder lopen we even met je door het programma!

Zo zien we onder meer Abbatoir Blues, SOHN, James Elkington, METZ, Faces On TV, Wye Oak, Martin Kohlstedt, Binkbeats, Island en Kele Okereke terug. Neo-klassieke muziek, psychedelische folk, tropische beats, genadeloos harde rock en sophisticated Belgische pop: het zit er allemaal bij. Dan hebben we het alleen nog over het muzikale aanbod gehad, want er is ook veel aandacht voor theater, perfomance en kunst.

MoMo-preview
Om je een idee te geven van de line-up, pikken we er even een paar favorieten voor je uit. Begin 2018 worden er nog meer namen bekend gemaakt en zullen de eerste gidstochten naar buiten worden gebracht. Een van onze favoriete onderdelen, waar groepjes bezoekers door bijzondere plekken in Rotterdam worden geleid en de spannende randjes opzoeken met interessante gidsen.

Ook het slaapproject mag niet over worden geslagen, dat dit jaar is gekoppeld aan het project Drie Koningen. Schrijver en theatermaker Marjolijn van Heemstra en toekomstbureau Monnik onderzoeken de oorzaken en gevolgen van lichtvervuiling en kijken naar de mogelijkheden van een donkere stad.

Alle namen tot nu toe:
A Hawk And A Hacksaw, Abattoir Blues, Alela Diane, Amenra, Binkbeats, Bruxas, Equal Idiots, Faces On TV, Henry Green, Island, James Elkington, Kele Okereke, Martin Kohlstedt, METZ, SOHN, The Weather Station, Wye Oak [muziek], Connor Schumacher / Dansateliers, Ivo Dimchev en Wunderbaum [performance].

Early Birds zijn al te koop voor Motel Mozaique 2018! Passe-partouts, dagtickets en kaartjes voor het slaapprojecten vind je op de website van het festival!


 

 


 

WEBSITE MOTEL MOZAIQUE | FACEBOOK-EVENT | TICKETS