Live

Haarlems één, twee, drietje in Patronaat met Sue the Night


9 december 2017

Sinterklaas is het land al uit, maar in Haarlem werden er gisterenavond nog cadeautjes uitgedeeld. Daar stonden niet één, niet twee, maar drie bands voor de prijs van één in de grote zaal van Patronaat. Sue the Night speelde daar de sterren van de hemel in haar thuisstad waar ze met enthousiasme werd onthaald.

Voor het eerste voorprogramma had Suus het soloproject van haar bassist Nana Adjoa uitgenodigd. Nana heeft vorige maand haar EP, Down At The Root (pt.1) uitgebracht die heel goed ontvangen is.  Vervolgens is het aan Severin Bells (check hier nog een dikke TDI-livesessie met de band) om het publiek het laatste beetje op te warmen. Met de Popronde vers achter de rug speelt de band nog een aantal shows dit jaar om zich daarna te gaan richten op een debuutalbum (waar wij alvast naar uitkijken).

The Daily Indie was erbij om de avond vast te leggen in foto’s. Mocht je ook nog wat behoefte hebben aan leesvoer, lees hier het interview dat wij eerder met de frontvrouw van Sue the Night deden.