Live

Don’t Tell Mummy: een gloednieuw festival in P60 met onder meer Football FC, The Slaughter House Band, Drool en Strange Cages


26 augustus 2019

Don’t Tell Mummy
Vrijdag 15 november

En zo kent Amstelveen half november ineens een sterk minifestival met Don’t Tell Mummy. Het nieuwe undergroundfeest maakt er geen half werk van en bevestigd vandaag de eerste lichting namen met The Slaughter House Band, Football FC, Strange Cages, Make Out Molly, De Likt en Drool.

Don’t Tell Mummy wordt een springplank voor bands uit het Verenigd Koninkrijk om de oversteek te maken naar het Hollandse vasteland. Binnen een programmering van grotere en kleine Nederlandse acts ontstaat er zo een avond vol elkaar versterkende grunge, postpunk, noise en garage.

Hoe het precies kan: wij staan ook voor een raadsel, maar Don’t Tell Mummy heeft nóg een toffe act uit Brighton gevonden en wel The Slaughter House Band. Aan de andere kant een sensatie die we langzaamaan zijn kop op zien steken op de Engelse blogs: Football FC, die voor de eerste keer onder het kanaal zal duiken om in Nederland te spelen.

Naast deze Engelse acts komen ook de psychotische rock-‘n-rollers van Strange Cages, de Londense artrockers van Drool, synthpunk van De Likt en de garage-herrieschoppers van Make Out Molly. Hieronder vind je alvast een voorproefje van een deel van de Don’t Tell Mummy-programmering!