New Music

De elektropop van Charlot tast naar liefde aan de achterkant van de maan


29 september 2021

De schoonheid van liefde is romantisch en moeilijk te vinden als je er teveel van verwacht. Charlot brengt ons met dat mysterieuze gegeven naar de donkere kant van de maan. Ja, er was al eens een band die muziekliefhebbers daar heenbracht, maar Charlot staart vanaf dat punt verder de ruimte in, op zoek naar de geheimen van ultiem contact, via de nieuwe single Cosmic Connections.

Charlot is het muzikale gezelschap rondom singersongwriter Lotte Mulder. Een jaartje geleden dropte het gezelschap zijn eerste teken van leven met de mysterieuze single Better When Its Dark. Nu is er dus de verse single Cosmic Connections, waarmee hartstrelend alvast de debuut-EP Darker Than The Moon wordt aangekondigd.

De bedwelmende impressie van de muziek zou op dit moment bijna doen vergeten dat er weer een kans is om artiesten live te kunnen beleven. De droomwereld van Charlot is in het echt namelijk aan te raken als onder andere de support tijdens de livetour van Froukje.

De track Cosmis Connections werd, evenals de voorgaande single, geproduceerd door Jacob de Water. Niet de eerste de beste, want hij was ook producer van het werk van een grote inspiratie van Charlot: Eefje de Visser. De verschijning van de debuut-EP staat op onze agenda voor januari 2022.