Nieuws

Bestel ons nieuwe limited edition T-shirt en loop er dit jaar blitser dan blits bij


10 december 2018

Net als vorig jaar ronden we het jaar af met een lading gloednieuwe limited edition T-shirts! Deze keer zijn we all-out gegaan en hebben we de getalenteerde Richard de Ruijter een exclusief ontwerp laten maken. Onze ‘Silver Surfer’ T-shirts hebben voorop ons logo op de borst en achterop een psychedelische, zilveren surfer. 

Zoek je nog een mooi kerstkado voor iemand, of wil je er gewoon zelf strak bijlopen deze feestdagen? Met onze gloednieuwe ‘Silver Surfer’ T-shirts heb je niet alleen een super exclusief shirt te pakken (de oplage is slechts veertig stuks), je steunt er ook The Daily Indie en de Nederlandse indiescene mee.

De shirts zijn gezeefdrukt op dik, kwalitatief hoogstaand katoen, beschikken over een tear-out neklabel en zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L. Ze zijn van jou voor 25 euro per stuk inclusief verzendkosten (te betalen met PayPal, creditcard of Tikkie). Hieronder kun je bestellen.

Nu met gratis jaarlidmaatschap!
En nog beter: bij aankoop van een shirt krijg je nu automatisch één jaar lidmaatschap van The Daily Indie (ter waarde van tien euro). Als lid steun je de Nederlandse indiescene en kun je elk jaar gratis naar tientallen liveshows die wij presenteren, waarover je via onze speciale ledennieuwsbrief informeren. Daarnaast profiteer je van andere voordelen, zoals bijvoorbeeld korting op dit soort t-shirts en andere goodies.  Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier.

Wil je hem op komen halen bij ons kantoor in Rotterdam?
Dat kan ook, dan kost ‘ie 20 euro en doen we gezellig een bakkie! (Scroll daarvoor even helemaal naar de onderkant van deze pagina).

The Daily Indie ‘Silver Surfer’
Alle foto’s zijn gemaakt door Niek Hage.

Betalen via PayPal/creditcard:

Maat

 

Of betaal met een Tikkie:
*De maat L is UITVERKOCHT!

Betaal je via Tikkie? Mail ricardo@thedailyindie.nl even de gewenste maat en je adres door!


Shirt op komen halen op ons kantoor?
Wil je het t-shirt op komen halen op ons kantoor in Rotterdam? Dat kan ook, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening en kost een shirt slechts €20!

Betalen via PayPal/creditcard:

Silver Surfer T-shirt

Of betaal met een Tikkie:
*De maat L is UITVERKOCHT!

Betaal je via Tikkie? Mail ricardo@thedailyindie.nl even de gewenste maat door!