Live

Zin in een festival vol vooruitstrevende muziek in Den Haag? Wij hebben kaartjes voor SuBmarine voor je liggen!


11 juli 2018

SuBmarine Den Haag
Zaterdag 21 juli

 

Het is haast onvoorstelbaar hoeveel opwindende acts je volgende week zaterdag kunt zien in Den Haag. Op 21 juli vindt in PIP namelijk weer het ondergrondse festival SuBmarine plaats. Mocht je het nog niet kennen, wees maar blij dat je er nu vanaf weet, want daar kun je een partij nieuwe en uiteenlopende muziek ontdekken: da’s niet normaal! 

Vanaf 16:30 uur kun je je melden bij een van de tofste plekken van Den Haag. Geen festival voor mensen die zich niet willen laten verrassen of op de hoogte willen zijn van wat er muzikaal allemaal borrelt. SuBmarine is dan ook een levensgroot laboratorium voor experimentele muziek met lekkere rafelrandjes. Wil je muzikaal nog een voorproefje krijgen van SuBmarine? Dat komt goed uit, want van de week schreven we nog een uitgebreid artikel met daarin al onze muzikale tips voor het festival.

Check hier nog eens de aftermovie van vorig jaar en scroll daarna even door voor de SuBmarine-prijsvraag!

 

Kaartjes winnen voor een dag vol muziek?
Nu mogen we ook nog eens een aantal mooie vrijkaarten voor het festival weggeven! Kans maken op die tickets? Stuur dan vóór 19 juli een gezellig mailtje naar ricardo@thedailyindie.nl met daarin de reden waarom je graag naar SuBmarine zou willen gaan in PIP op zaterdag 21 juli.


 

WEBSITE SUBMARINE DEN HAAG | FACEBOOK-EVENT | TICKETS
Tickets voor SuBmarine kosten €7,49 incl. servicekosten in de voorverkoop en €10 aan de deur.