Live

WINNEN! 2×2 tickets voor de duistere rockgoden van Millionaire in Effenaar op 3 november


23 oktober 2017

Millionaire
Vrijdag 3 november

 

Het was toch een van de vele aangename verrassingen dit jaar: de terugkeer van de rockgigant Millionaire. Op 19 mei verscheen het nieuwe album Sciencing en trok Tim Vanhamel met zijn band langs festivals als Best Kept Secret, Dour en Into The Great Wide Open. Dit najaar komt de band onder meer naar Effenaar en daar hebben wij hete duo-tickets voor liggen!

Meer dan een decennium hebben we moeten wachten op nieuw materiaal van Millionaire, de band die met Paradisiac (geproduceerd door Josh Homme) een dikke doorbraak beleefde. Nu is hij terug met nieuw materiaal, dat terecht de ene na de andere goede review binnen wist te slepen. DeMorgen schreef: “Op Sciencing lijkt het ook alsof de Limburgse rockgod beurtelings John Lennon, Serge Gainsbourg, Tame Impala, Pink Floyd en Ennio Morricone over de vloer heeft gekregen in het Costa Ricaanse stranddorpje Santa Teresa, waar de plaat werd ingeblikt. En u – ja, ù daar! – bent zowaar op dat feestje uitgenodigd. W-O-W!” Kijk ook even hoe dik dat live klinkt hieronder, hot damn.

 

Winnen?!
Nu we je nog steeds aan de lijn hebben: jij wilt naar Millionaire in Effenaar, ja-ja! En dat kan! Tot en met dinsdag 31 oktober kun je mailen naar ricardo@thedailyindie.nl. Zet in je mailtje de reden waarom jij naar die show van Millioanire wilt gaan op 3 november en sta je daar uit je bolletje te gaan in Eindhoven.

WEBSITE EFFENAAR | FACEBOOK-EVENT